sımdı o malzemelerle GP kac hp olur yaw ben cıdden merak ettım
Printable View
sımdı o malzemelerle GP kac hp olur yaw ben cıdden merak ettım
maşallah gp çok iyi yürümüş
22 hp ıcın okadar malzeme asırı besleme arabada... yazık ugrasmaya degmez
34 S 0403... Nokta
kırılmadan yürümek önemli bence sağlıklı olmuş :)
kanka mantıken temız 40 alması lazım dıyorum ben. yapılan ıslemler basıt ıslemler sayılmaz asırı besleme araba ıcın
mantık öyle diyor ama o şekidle deil aşırı besleme ama limitleri aynı eaten sc lerın sorunu bu saten :)
Plaka Gökhan sarıcaya ait, türkiyedeki ilk turbolu cooper S...
Mcs'ler yapıldıgı zaman gayet güzel giden arabalar vurguda o için ;)
sonucu ? hala turbomu ?
15k km. yürüdü o halde gayette saglıklı bi biçimde sonra turboyu aldı eline, sahibi askerde şimdi araba stock satılık... videosu felan çok fazla yok arabanın o yüzden bilmiyor çok fazla kimse ;)
15k :) inanmışsssınolm soner sen :)
Fuarda bas çek bas çek bitirdik turboyu :D Araç şu anda stock olarak satılık... Dynoda en son 365hp dynosu vardı ondan sonra ayar açıldı ama dynoya çıkmadı araç...
Ne giderdi beee Hey gidi S :)
fuarda olduğu yerde boşa bastıkça bastık sonunda turboda sıkıntı oldu...koca yaz yeni turbo bekledik ondan sonra...ıvır zıvır ufak tefer parçaların bile bulunması uzun sürdüğü için ve sahibinin askere gideceğinden dolayı çokta fazla üstüne düşülmedi aracın yazdan sonra...
gp gitmesi gerektiği gibi gitmiş.tahmini vermesi gereken 240 250 hp arası.ayrıca 34 S Gökhan abinin araba yapıldığından stock a dönene kadar bilmiyorum ama başlarda çok güzeldi.yanlıs anlasılma olmasın =9 gp ye maşallah diyeyim sadece olması gerektiği gibi gitmiş
Gökhanın minisi cok iyi gidiyordu, ben yasanan sorunları modifiye edildigi yere baglıyorum.
Valla Gp gayet basariliydi :) Soforude basariliydi,sahibine kazasiz belasiz insallah.Ilerleyen zamanlarda ne olur belli olmaz.
Arac cok temiz guzel yuruyen bi arac Masallah`i eksik etmeyelim ;) (Y)
maşallah süper olmus.
GP çok güzel gitmiş maşaallah seviyorum minileri :)
gp güzel yürümüş maşallah :)
yapıldıgı zamankı vıdeolarını gormedım denem fırsatımız olmadı noktalancak bır durum soz konusu deıl.
ama suan konusmak gerrekırse masallah arac guzel olmus. ama nokta olması ıcın daha cok calısması lazım.
bu arada bu mını cooper lar 2.0 lıtre cıft egztrık olsasanırım herkes mını ye saldırır. arac 200 den sonra 1.6 nın acızlıgını yasayan garıp bısı.
egt ile devir saati ortak çalışıo :)
Maşallah çok iyi gitmiş Gp..
s2k'da birşeyle var herhalde eğer cai vs. lilere 2-3 boyu varsa eğer Gp nin gidişi bize daha iyi bilgi verir :)
ahah kobay faresi emrahın arabası oldu : hahahaha güzel olmuş ama :P
Aracın sahibiyle konuştum araç turbolu olarak 30k km kullanılmış.
mcs'ler için 2.0 stroker kit mevcut yurt dışında uygulamaları var ama burda maalesef yok.
Gökhan'ın arabaya gelirsek türkiye'te tek olması bence nokta olması için yeterli bir sebepti.Sonuçta mcs de o beygirlerin yanına yaklaşan bir araba daha çıkmadı.
Beyinden dolayı sıkıntılarımız olmasa çok daha farklı sonuçlar elde edebilirdik.Aracın çok fazla videosu yok o tamamen bizim hatamız çok fazla video çekelim derdine düşmedik açıkçası ama çekseydik bize de güzel anı olurdu...
güzel geceydi.gelen herkese teşekkürler.
safa ya cemil e akın a ve batıkana ayrıca teşekkür
rolantide ses yoq ama basınca bi acaip oluo yaw :) daha dışardan dinleyemedim sesini :)