16 subap oldugunu bılıorum aksını yazmadım kı ama tek egztrık
Printable View
rolantide ses yoq ama basınca bi acaip oluo yaw :) daha dışardan dinleyemedim sesini :)
pistte duydun ya sesini
içerdende dışardadan güzel sesi baya
sevilmedikten sonra uğraşılmaz bence miniyle falan :D
s2k da neler var ??
*** atıyorsunuz demedim kendi fikirlerimi yazdım sadece...amacım gerginlik tartışma yaratmak değil...2.0 mini dünyada tek ve hala test aşamasında bildiğim kadarıyla north america motorung forumunda bununla ilgili bir kaç konu var...biraz sorunlu oluyormuş ama güzel değerler elde etmek mümkün...
fıc takıldıktan kısa bir süre sonra söküldü...
Gp ye masallah güzel yürümüş :) Bu malzemelerle gp nin 250lere ulaşması çok zor. Zaten ufak bir basınç artışı söz konusu, yazılımla 30lu hpler imkansız yani turbo degilki bu araçbasıncı aç benzini kıs avans ver güç al .. :)
gri S2000i biliyorum , daha önce izlemiştim , bu kadar iyi yürümüyordu sanırım önceleri bir sıkıntısı vardı , simdiyse olması gerektiği gibi gidiyor. Ilk denenen s2k bu değildi bildiğim kadarıyla..
O akşam hava 10-11-12 derecelerdeydi sanıyorum , 2-3-4lü dereceler olduğu zaman mini daha hızlı olabilirdi herhalde.. Tabi şöförüde değişmeli çok kötü sürüyor bence :p
Masallah hepisinee : )
iki aracada maşallah bu arada s2k headers ne var , çünkü çogu headers s2k güc vermez
yok abi hiç olmadı çünkü trde s2k ya göre headers yok olanlarda performans vermiyor
tunada Js vardı performansta almıstı...
s2000'e nasıl headers yok satısımı yok demk ıstenmış anlamadım ısteyen getırtıyor takıyor bende dc sports headers var arkadasımda stock headers vardı 2 aractada aem v2 cai baskada bısey yok yan yana bastıgımız zaman bnm aracım gecıyordu
berk headers'lar js replikası kıvrımları vs herseyı 1e1 steines steel alınıp takılabılır seramik gereksiz