Tİming ayarı yaptırabiliceğin bir aracın olsaydı anlardın barış abiayarsız kprolu type r gibi stock ayardaki kasnaklar pug 106 da 206 rc de..
![]()
anti renocu olarak barışın dediklerine katılıyorum.. bir iki istisna kaideyi bozmaz, RS, RC yi geçer.. Tayyar ikisini de geçer![]()
![]()
barış, ibo standart iken çipli rs'i geçtiğini hatırlıyorumbence kesinlikle arabalar arasında fark oluyor her markada.
Cem UR rs'i Rc'de 17" jant varken geriden gelip geçti bunuda dipnot olarak yazayım + rc 2 kişiydiUR RS'in satılmadan önce nasıl gittiğini anlatmama gerek yok zaten
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
172'lik Rs'i bu şekilde geçiyosa 172'den yavaş olduğu söylenen (benim bilgim yok) 182'liği fazlasıyla geçer diye düşünüyorum
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
işte bilmiorum şuan filtre ve egzost var çip yok kısa yok ben bu şekilde forumda atıp tutup tartışmak istemiorum
koray yazmış ztn az önce
he bu arada bu konuda sadece biz yazıoz ciğerdi miğerdi bunlar bizim konuda olmazsa sevinirim bnmle ilgili olmayan konularda gülüp eğleniodum bu muabbetlerede bu konuda boş muabbet olur
Team PAŞAOĞLU
Rc(Cem) 2 kişi - Filtre-Egsoz
Rs(Ur Akif Abi) 1 Kişi - Filtre,egsoz,kısa,Superchips(Btg Maslak) Xor Alıntı.
http://videos.streetfire.net/video/2...-Rs_641828.htm
http://www.youtube.com/watch?v=J0Rxa_YRhvk
RC vites kaçırıyor sonra bi daha deneme olmadı.Madem en iyi Rs olarak Ur söyleniyor.
Uzunda cem'in Rc sine karşı Rs in şansı yok diyorum.Bunu Ur ve Rc ile denememe istinaden söylüyorum cem in 220 den sonra yanımdan çekip gidişi halen aklımda![]()
Eray sana bu konuda ben de katılıyorum. RS lerin 5. vitesi rakiplerine oranla gerçekten zayıf kalıyor. İlk 4 te arayı açıyor ancak 5 te rakiplerine göre çok ağır kalıyor. 5 daha çok arabayı rahatlatma vitesi.
Ya hem RC 192 hp ise o kadar güç farkı varsa geçmesi lazım deniyor. Hemde 182 olan zaten 172 den güçlüyken 172 i geçer deniyo. Sonra birde üstüne üstlük bütün araçlar aynı gider öyle aynı parçalar ile fark olmaz kemküm deniyo. RS'leriniz stock dynoda kaç veriyo ? Peki RC'ler dynoda kaç veriyo. İkisi içinde 165 hp ler deniyor değil. Demek araçtan araca fark var. Cem'e sorun bakalım aracı kaç hp çıkmış full (tam) stock iken. Kaç tane RC dynoya çıktıysa %90'ı 160-170 hp aralığında çıktı. 177 fabrika değerini veren tek tük RC'ler var. Bunlardan çok mu varda hepsini geçip. O bunu geçer diye kanun yapıyorsunuz. Fizik kanunu demiişsiniz. Güleyim mi bilmiyom..
O zaman deneme videolarını gidin üniversitede fizik okuyan arkadaşlarınıza yada hocalarına gösterin. Sonra sorun. YA bu olay sizin kanunlara uyuyormu ? Yoksa ortada kanunsuz yasa dışı bişi mi var. ??
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
göki kanka biz 500 metre ileride tekrar denedik o zmn uzunda baya bi fark oldu 4 sonlarında yakalamıştım ama ur rs i
tabi 2 ye 1 kişiydik yine
Team PAŞAOĞLU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)