Cem öyle bir yazmışsın ki sanki ben o dynoda 100 hp çıkarttım sen 500 hp çıkarttın sanacak bilmeyen biirisi. Ben o dynoda 188.7 hp yani neredeyse 190 hp çıkarttım. Sen değilmiydin timing, komple egzoz, son susturucu ve cai ile Paşaoğlunda 196 hp aldım diyen MSN de. Hayır öyle birşey demedim diyorsan artık ben orasına bişey diyemeyeceğim. Çünkü desem de faydasız

Haa eğer o gücü timingsiz aldıysan o zaman lütfen şu meşhur egzoz ve cai ' ndeki sırrı açıkla biz de bilelim

Çünkü 2.0 atmosferik arabanın egzoz ve caisinden 30 beygir alınmaz
Yani bu mu senin aradaki 6 - 7hp lik farka olan yorumun?
Bende çip varsa sende de timing var arkadaşım. Şimdi kalkıp da hiçkimse bana ya timing bende işe yaramadı, zaten timing fazla etki yapmaz klişelerini okumasın. Timingin ne olduğunu, timingli bir arabanın standardına göre nekadar farkettiğini hepimiz çok iyi biliriz

O zaman ben de dereceli egzantrik takar, hafifletilmiş kasnak ve volanı koyar sonra da ya RS lerin dereceleri zaten yüksek, benim taktığım pek etki etmedi der, dynoda 200 hp alır millete boy boy koyar sonra da keyfini çıkarırım. Ama bence bu "self masturbation" dan öteye gidemez. Bilmem anlatabildim mi