demek işe yarıyoki yaptırıyosun
neyse cem neden tımıng yaptın neden 15 taktın dıymem sana.herkes aracını yurutmek ıcın bısıler yapıyor ve denıyor.işin zevkı orda.
bende sızın denemenızı merakla beklıyorum.hatta gececegını dusunuyorum.
benım rc lerle denemelerımden cıkardıgım sonuc stockta ve aynı modlarla rs in gececegıdır.
ikiside parasına göre güzel arabalar, atla devede değil yani bi denemede rc geçer başka araçların denemesinde rs geçer, kesinlikle şu araç daha üstün demek yanlış olur
Grow up! this is just a car
Sanırım bu tartışmalar havalar ısınmadıkça devam edecek
Şu havalar da hala ısınmadı. Bugün biraz dolanalım diye çıktık donduk hanımla![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE
http://www.youtube.com/watch?v=iV7Fs...eature=related
SEYTAN SIKILINCA COCUGUNU OPERMİŞBUNLARDA SIKILDIKCA HALKI OPUYOR !!!
karışıklık olmuş![]()
RC 2 kişi
RS 1 kişi
denediler![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Havalar ısınsın ortalığı bir görelim. Sadece şunu söyleyecem. Hepiniz diyorsunu ve biliyorsunuz RC 165 hp civarı verir dynoda stock olarak. Ama normali bu değil. Çoğunuz ben RC'ler ile denerken diyorsunuz. Ama stock hali ile 177 hp veren araçlar var Cem'in RC gibi. Sonra nie bukadar işlem ile atmosferik araçta 30 hp alınırmı gibi tuhaf matematik sonuçları ortaya çıkıyor. Her neyse bekleyip görelim.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
barış sende chıplendın galıba hayırlı olsun.
ama zıpmalaması guclendıgı ıcın olmaz ya ıslak zemınde basmıssındır yada motor kulaklarında sorun vardır.
Abartma ile fanatiklik ile alakası yok. Saçma olan arac vermesi gerektiği gücü verince tuhaf bakılması. Asıl ben RS'lere tuhaf bakıyorum. Nie düşük veriyorlar diye. Bu aracın fabrika verisi 177 hp. Diğer araçların nie 165 hp verdiğini bilmiyorum. Ama İngiltere'de ki bütün RC ler fiks 165 hp veriyor stok olarak. Almanya Hollanda İsviçre Belçika kullanıcıları ise 170-177 arası veriyor. Ve İngiliz'ler ile dalga geçiyor. Hatta şu an RC'lerine serviste yazılım güncelleyenlerin kesici 7250 den 6900'e düşüyor. Bilginize.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)