cok teşekkür ederim ii bakınca gerçekten hiçbi kayıp olmuyo 8000 kmde bir bakıma girdim :D
Printable View
ya varya videoya göre sn tutulmaz makinayı baglıcan ölçücenn olay budur...bende 12 diyorum...ibre hemen gelmedgini farz edersek 1 sn de ordan fark eder...;) 13 sn likfabrika verisi varsa 12 de iyidir bence...
kadran sapması vs... DBN önemli :D
Olm efe kuru muhalefetsin haa:D İnsanı arabasından soğutursun.
Dostum sen takma kafana 9saniye mi 13 saniye mi...etc. Ben videoya göre 9-10 sn. saydım.Amacım arabana .ok atmak olsaydı 20 saniye de sayardım:) Arabandan zevk alıyorsan saniyelerin önemi yok:)
Her zaman söylerim tek derdim hızlı olmak olsaydı 10 sene önceki Uno sxie aracımı satmaz, turbolardım alayına giderdim:)
okey bende video çekcem sadece kadranı gösteren onada yorum yap abi
olay bu kadar basit işte emre ben gayet memnunum bastıgım zaman giden ve 1 depoyla en az 850-900 km yol yapan bi araca sahibm güzel yorumlara teşekkür ederim :)
vlla cok iyi gıdıyo chıp mhıp yapsa benle gelecek
kardeş cok teşekkür ederim 106 vti fln haddim deil yaa şu anda geçemedigim bi kaç tane 1.6 kaldı onları geçelim yeter :D
kıa rıo dısel test ettım gecen sora chıp yapıldı bı dah agazladım baya ıı gıdıo yaa, 110luk makıne 109 hp verdı sorasını daha olcmedık benzınlı gıbı devır cevırıo:)
0100 baskaydım keske.
rioyla denemedim ama 1.5 motor ceratonun motoru aynıysa onları geçiyorum D4-D biraz daha atik gibi