lewo sende biliyorsunki kardeşim en doğru veriler fabrika verileri ... gerisi yalan....
Eee ben anlamadım 2. saniyede kalkıyor ve 13. saniyede 100 km ye varıyor.(ibrenin 100 km çizgisini çok az geçmesini beklemelisiniz açı yüzünden) 13-2 = 11 saniye , e normal zaten.
hatta 3.snde tam kalkış ve patinaja düşüyor
ne yaparsam yapayım
aynen en iyi ihtimal 10,5-11 çıkıyor bana göre , oda en iyisi
şeytan bunun neresinde
stock ise diyeceğim bir şey yok çok güzel
benim tırtttırodizel teknoloji albea dizel bile katalizör iptalinde azda olsa farketti
buda öyle bir şey mi?
Burak ÇAPKAN
Volkswagen Ticari Araç Satış
Araç güzel hızlanıyor.9 saniye mi 12 saniye mi ölçmedim.Çok da önemli değil kullanıcısını tatmin ediyorsa.
Fakat araç incelemelerinde 2 tane veri vardır.Bir tanesi "fabrika verileri", diğeri "test verileri".
Araçların ne yakıt tüketimleri, ne de 0-100 hızlanma verileri fabrika verileri ile tutmaz.Kimi fabrikanın vermiş olduğu süreden daha çabuk, kimi daha geç hızlanır(Genelde fabrika verilerinden daha yavaştır araçlar)
ya bu işler hep böledir..kimse memnun olmaz...0-100 hızlanma videsu koyarsın biri 9 der biri 13 der...drag yada roll videosu koyup adamı geçersin bu seferde öteki adam basmamış olur falanda filan dava böle uzar gider....bence video gayet açık ve net...saniye olayına pek takılmayın...bence çok başarılı bir araç corolla D-4D...maaşallahı var..iyi ivmelenmiş...kazasız belasız...nazar değmesin....
kardeş cok cok teşekkür ederim güzel yorumun için.. hiçbir arkadaşa nie böyle niye şöyle demedim valla ben 9 saniyeden biraz fazla ölçtüm ama 10 saniye deil kesinlikle.. kmde acı ayar hatası fln yok .. gayet normal herşey bana göre tam 100e geldigi anda 9 saniyeyi dolduruyorum 0.2 0.3 gibi de geçiyodur belki 0.7dir ama 1200küsür kilo 17 jantlarla 1400 motor 90 hp araçla 10 saniyenin altında bu hızlanmayı tamamlayan başka arkadaş varsa başımın tacıdır yoksa yorumları biraz daha düzgün yapalım lütfen.. serda-r yorumuna cok teşekkür ederim kardeş ..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)