maşallah araçlara halkın gücü HULK :) devam
Printable View
maşallah araçlara halkın gücü HULK :) devam
gtr sahibinin açıklamaları enteresan olmuş,Eğer hakikaten yarım boysa gtr kocaman Maşallah 650 kg ve 4*4 olmasına rağmen dehşettt:icon_tup:
maşallah ya süper.egzozdan çıkan pat çat çut sesleri öldürüyor beni ya
ohaaaaaa harikaymış abiiiii maşallah allah nazarlardan saklasın allah rengine -motoruna zeval vermesin .seyrettikçe keyifleniyorum.
Maşallah cok hızlı.
maşallah hulka
tebrikler maşallah çok fena gidiyor bu alet
hulkkk abi maşallah:)
neyaptın hilmi:) Maşallah kardeşim.
2 nci video da gördügünüz fark neyse odur aradaki fark daha az degil
tabiki GTR daha hızlı olucak bundan daha dogal bişey olamaz
civic te belli bir hızdan sonra aerodinami falan kalmıyor zaten
ama yinede Allahıma şükürler olsun ki
stock little four cylinder ruless yani :)
maşallah süper yürümüş yine HULK
neeeeeeeeeeeeeee
bir yarım boy diosun bide arkada tampondaydı diosun sen nasıl bir yalancısın :)
maksut yazsın herkes dogruyu ögrensin
ben artık sana inanamıyorum
arabana cobb takıosun benden gizliosun sana beni geçme zevkini yaşatmıcam istedigin oktan ayarını yaptırt hahahahhahaaa 1.5 a alıcam basıncı almassam adam degilim :D:D:D:D
:)allah belanı vermesin ulan şirketsiniz herkes senin tarafta hilmi düşmanım çok benim..
o kadar acıttım bunların canını şimdi herkes senin tarafı tutuyor:)))))
DELİKANLI GİBİ ARADAKİ FARKI SÖYLE BEN DEDİM YARIM BOY TAMPONUNU ÇARPARIM HER HIZDA.. SENDE BANA DEDİĞİNİ SÖYLE GÖRDÜĞÜNÜ SÖYLE DE 3 BOY 5 BOY AMA BİŞİ DE AGZINDAN CIKAN LAFI SÖYLE:)))))
NEYSE HAFTAYA SON RÖVANŞ BEN DERİM ARABAYI ELLEME GEÇERİM AMA BARI AÇARSAN AÇTIĞIN KADAR ALPHANA MAKSUTA GİRSİN:)))
çok açık ve net 7 boy rahat yedi GTR 01 videoda belli işte köyden inmiş şehire ramazan kardeşimiz kabul et bebek ortaköy senin olsun otobanlar HULKUN (ramazan altunun gerçek hikayesi) http://www.tumgazeteler.com/?a=4455434