-
Ayrıca Alphan Ekşioğlu da söledi COBB dan gizlice yazılım almışsın bana sölemiosun gel bir daha deneyelim diosun bana tuzak kuruosunuz Alphan sen maksut esas şirket olmuşsunuz beni geçme hesabları yapıosunuz
ama ne oldu gene ben geçtim Maksut ile Alphan delikanlı gibi yazıolar sölüolar kaç boy gectigimi sende tebrik etmedin mi o gun büyüksün demedin mi
az delikanlı ol ramazan altun bir daha denemem yoksa :)
-
hulk bi halk kahramanı ...ailecek severek izliyoruz...iki aracada maşallah......gtr tam bi efsane modifiye tutkunlarının rüyası... denemeler keşke kalite bi çekim olsaydı iki aracın çekişmesini rahat rahat izleseydik....pist olayının eksikliğine katılmamak mümkün değil....
-
34 nsm 32 ferrari f430 sürücü maksut özbey
ferrari vs gtr01 kapışması aradaki fark tahmini 30 boy cünki farın kayboluyor arkada sayamıyorum ne kadar atladığımı:))))
hilmi senden cevabı almadım aradaki farkı söyle kaç boy????
-
maksut senle uğraşılmaz hulkla ılk deneme sen yoktun orda sana hakaret ve alay etmiştim... çok çok özür diliyorum beni affet... bir daha sana kafa tutmam
sen bir efsanesin f1 uzmanım...
çok pişmanım sana kım kafa tutmuş toprak ben tutim
-
-
seni her zaman tebrik ederim...
ama o gün gözün açılmıştı yarım boy var diyen sen değilmisin eğer aksini inkar ediyorsan topla milleti bu gece iyi çekimde yaparız ha olmazmı
-
ramazan altun kardeşmiz seni ilk önce ALLAH sonra hulk affetsin son noktaaa....
-
şike war şike...
Maksuttt senide hilmiyide olum ben warya ne adamlarsınız olan beni tongaya getirirsiniz heeee anlaşma video çekersiniz heeeeeeeeeeeee
hilmiiiiiiiiii bu gece görüşelim
sen erkeksen 1 boy yap hodri meydan
-
ısım var aksam bebekte dolasıcam tum pıyasa hulk u beklıyorrr
-
Hulk Konuyu Kapatmış ve noktayı koymuş :) Miniksler allah zeval vermesin , işinizin kolaylığı gelsin.
-
bi f1 aracı falan bulsanız da cam car olsa :D:D:D böyle anlaşılmayacak aradaki fark...:D:D
-
-
arkanızdan gazlicak bi Cam car bulsanız cok guzel olacak arkadaslar videonun cekildiği yerden oyle bir geciyorsunuz ki bizde bu yuzden tam farkı anlayamıyoruz CAM CAR plss...
-
-
Maşallah valla yapacak yorum söyleyecek söz yok başka :)
-
Massallah Hulk'a cok güzel gidiyor.İnsallah bir gün yakından izleriz gidisini.
-
-
masallah
-
hilmi şimdi doğruyu söyleyelim yeter bu kadar şaka bu !pneye