Oldukça güzel olmuş.Güzel bir kurgu plan ve daha çok araba ile çok daha güzelini elde ediceksinizdir.;)
Printable View
Oldukça güzel olmuş.Güzel bir kurgu plan ve daha çok araba ile çok daha güzelini elde ediceksinizdir.;)
araba sayısı arttıkca çekim zorlaşıyor etrafın özellikle polisin ilgisini çekiyor :D
emek harcamissiniz da ben ilk kaza haberiyle videoyu bagdastiramadim . biseyler ima ediliosa biraz daha acilmali .
önce kesinlikle verilen emege saygı duymak lazım :D elinize saglık
ama basta biseyler anlatılıyormus hissi var insan sona dogru sonuc bekliyor, kurgu o yüzden havada kalıyor : ) video tabiki eglenceli
geçişlerde fade to black yapsaydınız cut yerine cok daha yumusak bi geçiş saglanırdı kullandgnz alt yapı müziğiylede uyardı hem..
ha bu arada rüzgar sesini basit bi kartonla çözebilirsin :D eti puf cin min bakkal kartonu :D
allttan ellerin girecegi kadar yer acıyosun kapagını kesiyosun kutunun makina ortada kalıyor şahane oluyor tavsiye ederim...
after effect,premier pro montaj ve visual effect de dilerseniz yardımcı olurum keyifle : )
iyi çalışmalar,saygılar.
güzel bir çalisma olmus.ellerinize saglik...
videonun devamı gelecek arkadaşlar
haber konusuna gelince ölesine seçilmiş bi haber bişey ifade etmio
kayaakin@ karton mevzusunu tuttum valla :D
yorumlarınız için çok teşekkürler bende tt sayesinde diğer oyuncu ve yönetmen arkadaşlarıma teşekkür edeyim :D
konusu, kurgusu, bilmemneyi bi anda aklımıza geldi o anda düşünüp o anda yaptık daha önce şunu böğle yapalım bunu böğle yapalım diye birşey yoktu.. dediğim gibi bi anda çıktı eğlencesine zevkine yaptık iyikide yaptık ben çok eğlendim
daha sonralar da daha güzel şeyler çıkar ..
Güzel olmuş ellerinize sağlık:)
Emeklerinize sağlık.Amatör olarak gerçekten iyi ve başarılı bir çalışma çıkartmışsınız ortaya.Başlangıçta ki radyo sahnesi güzel olmuş fakat daha anlamlı bir giriş yapabilirmişsiniz sanki.Mesela;haber yerine jenerik müziğinin başlaması gibi.Onun haricinde açılar gayet başarılı.Eminim ki daha iyi şeyler çekebilirsiniz ve daha güzel görüntüler elde edebilirsiniz.
Ellerinize ve emeklerinize tekrar sağlık.
Güzelmiş.
konusu michael jackson ın beat it klibine benziyor:D
. :) Vazgeçtim.....
guzel ommus, begendim, yanliz bastaki radyo haberi, bulusmaya sebep olan telefon muhabetti icin mi duzenlenmis?
berbat olmuş..hani nerde tuner kızlar? arabaların üzerine neden çıkıp oynamıyorlar :D
Ben begendim elinize saglık :)
gayet keyifli bir çalışma olmuş. Devamını bekliyoruz :) elinize sağlık...
benide cekeydınız ya dilenci kılıında yada size selpak satmaya calısırken falan emegim olurdu videoda :D