Sanırım video dönüştürülürken boyutta ufak bir problem olmuş , type r'lar yrv turbo gibi duruyor hehe. Şaka bir yana güzel video olmuş , ellerinize saglık .
Printable View
Sanırım video dönüştürülürken boyutta ufak bir problem olmuş , type r'lar yrv turbo gibi duruyor hehe. Şaka bir yana güzel video olmuş , ellerinize saglık .
güzel video olmuş...elinize sağlık....daha iyilerinide bekliyoruz...
daha güzellerini yapıcaz inş en kısa zamanda:):)
güzel bi çalışma olmuş inşallah devamı gelir:)
elinize sağlık güzel olmuş inş. devamı da gelir
Sonuçta bir emek harcanmış bence güzel bir video olmuş zaten anlam verremiyorum nedir videodaki konu??? Adam Bağıra Bağıra Demo Yazmış Düşünmüş Paylaşmış Hemen Bir Nem Bulmamak Lazım Bence Ellerinize Emeğinize Sağlık Arkadaşlar...
evet arkadaşlar
yakında bunun daha güzelini yapacaz :D
kaza haberinin üzerine bi buluşma yapılması + trafikte saglı sollu hareketler yapılması anlamsız olmuş, onun yerine atıyorum radyoda politik bir haberlerden v.s kürt açılımının üzerine mesaj oluşturacak bu konularda bişeyler yapmak için bulusuyomus havası verilse çok daha anlamlı olurdu.
ama yinede beğendim güzel çalışma elinize sağlık. devamınıda bekliyoruz ;)
Ellerinize sağlık gerçekten güzel olmuş....
ellerınıze saglık honda06 ekıbı :)
kaliteli güzel bi çalışma 3.30 dk lardakı 2 ctr yolda giderken kı asaya yukarı zıplıyor gıbı oluyor kasıtlımı yoksa efekmı acaba ?
o yoldan kaynaklanıyor. yol dümdüz 4 şeritli ama bazı yerlerde bildiğin zıplıya zıplıya gidiyosun :)
Güzel çalışma olmuş tbrikler. Tek sıkıntı motor seslerini rüzgarın gölgelemiş olması bence geri kalan herşey çok güzel devamını bekleriz...
Yapılan eleştriler yapıcı ve yönlendirici olmus,Metin kardesimiz daha temiz is çıkaracak yetenekte :)
Emege deymis , keyifli bir video .. Su 5 dakikalik goruntu icin kac saatini harcadiniz kim bilir.