=)=) Ortamı görsünler die çağırdık arkadaşları Gazlamıcaz izlicez filan dediler ama gaz Oldu hepsi =)=)
Printable View
=)=) Ortamı görsünler die çağırdık arkadaşları Gazlamıcaz izlicez filan dediler ama gaz Oldu hepsi =)=)
gewçtinmi hiç scirocco ? denedinmi yada?
tekken typerlarla denedik anca 190 a kdr tutunabiliorz=) sora yanıma bi arkadaş aldım revo chipli sciroccoyla 226 hp'li sciroccoyla denedik 2 boyla geçti tekte olsam ona anca 190 a kdr sora yine scirocco geçio =) baya güçlenmişler=)
160 lık sciroccoyla denediğim oluo direk 2 de ayırıo rs'te revo chiplide filan öle olmuo baya güç katıo 60 hp 80-90 tork kadar
ben geriden bastım okan denedi okanda anca 170 e kdr gidebilmiş typer doru teki 3 kişiydi dierini göremedim seko gliba 2 kişi veya tekte olabilir
aynen öle denerler bakalım sonuç nolcak
maşallah maşallah emg fırtınası esmiş akşam yollarda 41.bin kere maşallah
ss rs 2 kişiydi denemelerde nerdeyse hepsiyle denedi videoları gelir bu akşam bc typer ve u plaka utkunun rs ile çok denk yürüyorlardı zevkli videolar çıkmış ortaya
okanın araca maşallah chipsiz olmasına rağmen egsoz filtre ile iyi yürüyor =)
:)
Gece 2 gibi geldim uyku tutmadı 3 bucuk gibi uyudum sabah 8 de kogus kalk zili caldı bizim ufaklık acıkmıs kalktım yorgunum ama mutluyum :D
emre ler denermisin dedi çekinerek dedim hay hay ole spontane gelisti 2 kere bastık ben eve donecegim icin tek kişi idim o yuzden denk olmadı :icon_tup:
hemen hemen herkesle bastım vtec altı vtec ustu 2. kornada basana - basmıs olanların bile arkasından bastım ayda yılda bir cıkıyorum hevesimi gidereyim diye :D
SS clio ile baya bir denedik yine vtec altı ustu arkadas 1 e al dedi 1 den bile bastık ki hayatta ole birsey yapmam adam uzaktan gelmiş en iyi sekilde misafir ettigime inanıyorum:D Job la bastık filtre - egsoz - headers ın farkını canlı canlı gorduk .
Geceden aklımda kalan imhotep ile scirocco basarken arkadalarından bastım ancak vtec e 220 gibi yaklasabildim ama gidiyordu aracı birde ayarsızmıs digeride ss clio benden hep daha once 2 yi bitiriyordu benim 2 daha kısa olmasına ragmen ona kafam basmadı bir turlu :beuj:
bu arada benim co pilot cok saglamdı goki herkesi cok iyi bildiginden tiyo ları verdi bir kez daha tesekkur ederim:icon_tup:
merak ettigim short ram - cai donusumu sonrası ne kadar hızlanırım ??
Bu arada yeni aracın hayırlı olsun :icon_tup:
chipsiz olduğu için 7 binde atıodu vites =) yinede maşallah araçlarınıza herkese tşekkürler güzel geceydi
Hiç Şaşırmadım :D 2 aracada Maşallah 15 sene önce daha deli yürüodu Bunlar :D
gsi benim arabada filtre egzoz varken de bana da böyle yapmıştı Ankarada
emg ne kaybediyosa sahibi tarafından kaybediyor ahauhauah 130 kilo manda :D
Saolun arkadaşlar Allah razı olsun:)
Ne sapladım bee patlak çatlak egzozla hauhauha:D