=)=) Ortamı görsünler die çağırdık arkadaşları Gazlamıcaz izlicez filan dediler ama gaz Oldu hepsi =)=)
=)=) Ortamı görsünler die çağırdık arkadaşları Gazlamıcaz izlicez filan dediler ama gaz Oldu hepsi =)=)
gewçtinmi hiç scirocco ? denedinmi yada?
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
tekken typerlarla denedik anca 190 a kdr tutunabiliorz=) sora yanıma bi arkadaş aldım revo chipli sciroccoyla 226 hp'li sciroccoyla denedik 2 boyla geçti tekte olsam ona anca 190 a kdr sora yine scirocco geçio =) baya güçlenmişler=)
160 lık sciroccoyla denediğim oluo direk 2 de ayırıo rs'te revo chiplide filan öle olmuo baya güç katıo 60 hp 80-90 tork kadar
ben geriden bastım okan denedi okanda anca 170 e kdr gidebilmiş typer doru teki 3 kişiydi dierini göremedim seko gliba 2 kişi veya tekte olabilir
aynen öle denerler bakalım sonuç nolcak
ss rs 2 kişiydi denemelerde nerdeyse hepsiyle denedi videoları gelir bu akşam bc typer ve u plaka utkunun rs ile çok denk yürüyorlardı zevkli videolar çıkmış ortaya
okanın araca maşallah chipsiz olmasına rağmen egsoz filtre ile iyi yürüyor =)
Gece 2 gibi geldim uyku tutmadı 3 bucuk gibi uyudum sabah 8 de kogus kalk zili caldı bizim ufaklık acıkmıs kalktım yorgunum ama mutluyum
emre ler denermisin dedi çekinerek dedim hay hay ole spontane gelisti 2 kere bastık ben eve donecegim icin tek kişi idim o yuzden denk olmadı
hemen hemen herkesle bastım vtec altı vtec ustu 2. kornada basana - basmıs olanların bile arkasından bastım ayda yılda bir cıkıyorum hevesimi gidereyim diye
SS clio ile baya bir denedik yine vtec altı ustu arkadas 1 e al dedi 1 den bile bastık ki hayatta ole birsey yapmam adam uzaktan gelmiş en iyi sekilde misafir ettigime inanıyorumJob la bastık filtre - egsoz - headers ın farkını canlı canlı gorduk .
Geceden aklımda kalan imhotep ile scirocco basarken arkadalarından bastım ancak vtec e 220 gibi yaklasabildim ama gidiyordu aracı birde ayarsızmıs digeride ss clio benden hep daha once 2 yi bitiriyordu benim 2 daha kısa olmasına ragmen ona kafam basmadı bir turlu
bu arada benim co pilot cok saglamdı goki herkesi cok iyi bildiginden tiyo ları verdi bir kez daha tesekkur ederim
merak ettigim short ram - cai donusumu sonrası ne kadar hızlanırım ??
Bu arada yeni aracın hayırlı olsun![]()
chipsiz olduğu için 7 binde atıodu vites =) yinede maşallah araçlarınıza herkese tşekkürler güzel geceydi
gsi benim arabada filtre egzoz varken de bana da böyle yapmıştı Ankarada
USPerformance by UtkuSelamoğlu
https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance
100-200 km/h 5.761sec
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)