2 araçada MAŞALLAH.emg bi başka yürüyor..
2 araçada MAŞALLAH.emg bi başka yürüyor..
masallah yavrum, Erel de susar artikdedim ona fazla acilma diye
![]()
Kardeşleri arkadaşlarım bahanem değil emme Son susturucum orjinal ve Paşaoğlundaki timingden sonra aracım 174 HP çıktı.
Eskiden güzel gittiği zamanlarda 181 hp di gerçi yere kaç verdiğini şuan hatırlamıyorumda
İlk videoda bizim ilk denediğimiz video sanırsam benim geç bastığım ama bunlara rağmen
EMG güzel gidiyor bana bi 40.000 km önce geleydi fena yarardım söylim![]()
Emre kardeşime helal olsun.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
GSI lar aslında böyle yürüyorda. Kullanıcılar ne bakımm yaptığından nede sorunların üzerine gittiğinden, millet bitikleri geçip yorum yapıyordu.
Benim aracımda 260.000km de ve astradan tam 145 kg daha ağır. Genede çok araca süpriz yapar.
200.000km yi deviren aynı GSI mız var. Aynı çip var geri kalan herşey gene stock. O ise gerçek süpriz yumurta.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
rollinglerde yeni karakterler görmek çok güzel..sekoyuda medeni cesaretin dolayı tebrik ediyorum..typeR in amacını yerine getirmiş ..bundan sonra sekoya laf yok![]()
ben dün job plakalı civic 'i de gördüm; sekoyuda gördüm RS le deniyorlardı.
Benim denemem nasip olmadı sekonun civicle, artık 6 ay sonra çıkarım bir daha o zaman denerimminilere bulaştım bana yeter
Built to fall....
dün gece fast and fourıst rüzgarları esiyordu.. sciroccolar rolling araçları olmuş falan herkes şaşırmıştı havayı kuru gören ataşehirdeydi![]()
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)