Yapilinca konus iste :) onu gecerim bunu gecerim onu kumda oynatirim vs... Bak adam koydu koca resmi al yapilmisi var sen nerdesin dio? Yap bitir deneyin :)
Printable View
ben gecerim demedim sonuçta belli sen merak etme herşeyin zamanı var ben arkadaşlarımla konuşuyodum siz gelip yazdınız ben kimseye atar veya gider yapmadım ama nasip olursa yaparım arabamı kaç beygir verir vermez bilemem konu burda kapansın yapaılırsa araç herkes duyar zaten bu kadar basit.
ne duyucaz seni sen daha arabann nelduğunu bilmiyorsun bize burda ahkam kesiyorsun kit var diceğine Dyno sheeet koy konuşma burda boşboş vteci geç sona
msuprayı geçersin
Arkadaslarinla toplum icinde konustun ama :) o yuzden boyle yaziyor millet yoksa kimsenin takintisi vs yok. Msn de konussan kime ne ama bahsettigin aracin sahibi bile buraya uye :) sana deseler nissan i micra ile gecerim yaparim ederim arabani yap gel dersin ayni hesap ustune maytap bile gecersin belki arkadaslarinla :D
o parçaları getirdigini varsayalım hatta motora da yükledigini varsayalım.. hangi ecu ile hangi yazılımla 1000 hp alıcan ...
burda telefon devreye girer o aranır bu aranır bütün kapılar dr ecu ya çıkar. :D
ona göre yaz hoca :) sonra olmaz ya yarın öbür gün özgünü ararsan ulaşamazsın...
denendimi clc ile tekrardan
ismail abi görse konuyu git yumiyum ye der :)
Zaten insanlar şu forum ortamında aslan parçası kesilmek huyundan bir vazgeçebilse herşey daha güzel olacak. Forumda herkes olmuş bir çakma Memati. Yüzyüze gelince aman abim canım abim.
Gerek yok böyle şeylere. Neyseniz o olun. Böyle daha çok saygı ve sevgi kazanırsınız.
konu başlığı değişsin bari
ben konusayım benim arabam var olurmu kardes ama 1 ay beklemen lazım
aaaaaaaalooooo yumiyum kitlesi size sesleniyorum msupranın adını telaffuz ederken destur çekmeniz lazım araba öyle şunu getirdim bunu getirecemle şunları yapacamla yürümez ilk önce emeklere saygı sonra fesatlık hiç olmayacak insanlarla dost olacaksınız insanlara saygı duyacaksın için kötüyse enfazla bi kere gazlarsın sonra 2 sene sonra bidaha 9 ay sonra bi daha 4 senede 3 kere gazlarsın sonra olmuyomuş deyip bırakırsın bu işleri sonra jelibon yemeye devam
Haha yumiyum kitlesi ehuaheuh :D
İsmail Çam artık marka oldu İsmail abi, mesaj yazıp da parmaklarını yorma boşver :)
yumiyum kitlesine ben de koptum :D
yaa 30 sayfadır okuyorum atışmalarınızı gözlerim ağrıdı tatlıyabağlandı diyip atmayın burada kafa kafayada gitse sonucu görmek bizim hakkımız okadar göz yorduğumuza deysin yeni bi konu acın ve videyu ekleyin izleyelim bu en doğal hakkımız:D izlemek için bursaya geleemiyoz bari video koyun;)