senin tamircin değil benim tamircim senin tamircin baban bunu biliyom ilker;)
Printable View
senin tamircin değil benim tamircim senin tamircin baban bunu biliyom ilker;)
Deneme ne zaman.
Kapak Taşlı wayy bee Enjektorlere nosmu püskürtüon yoksa ilker.
arkadaşınızın cesareti varsa insin otobana bak nereye bascam nosu ben hepinizde görceniz;)
koptum yaa :D:D:D:hahaha:Alıntı:
1-İ 3-K
2-L 4-E R-R yine R yine R :D:D:D
aynen bende koptum bu kadarmı bi insan doğru anlatılır:D:D:D:D:D
selamün aleyküm :D
öncelikle bahsi geçen vti izmitte bizdeydi.. arabanın a dan zye herşeyini bilen biri olarak hatta ve hatta ilkere bu arabayı alırken fikir bazında yardımcı olmuş biri olarak şu an yaşananlar bana hiç yabancı gelmedi :)
bu araba izmitte de böleydi geçerdi geçerdi ama millet hep konuşurdu.. biz bıktık o yüzden sattık ve şükür yabancıya gitmedi zımparaya devam ediyo :)
nissan sahibi sevgili arkadaşım.. bilip bilmeden kulaktan dolma şeylerle araç hakkında yorum yapma .. yarın adam arabayı satmaya kalksa bu yazdıkların ona geri döner bu arabayla oynanmış orası taşlanmış burası taşlanmış vs... anladık var öcünüz , belli kuyruk acınız lafını aratmıyor 13 sayfadır yazdıklarınız...
2000 cc araçla 1600 cc yi kıyaslayanlar geçemeyince binbir türlü *** atarlar hep böle... ilker sende short shifti kısa şanzıman bilen lerle yarışma bidaha
Bu kadar konuşulduktan sonra bide vtec geçerse o kısmı cok merak ediyorum :D
Denemek Lazım..
öyle olacagına emın ol kardeşim :D haa nıssancı arkadaşım vtı kapagının orjinal ölçülerini bulda gogıl amcadan eger ılker yarısırsa senınle tekrar ve gecen yarısta oldugu gıbı olursa sonuc otobanda kapak sökeriz kompratörle ölçeriz bakalım kapak taşlanmış mı taşlanmamış mı istersen kapakcı kankam var onuda getıreyım yanına bıde kıtap sana cıkan ölçüyü söyler ınanmassan kıtaba da el basar uuraşmayın artık şu ilker le gözünüzü seveyim dünyanın en mülayim adamı kendimde şüphe ederim yalan konusunda ondan etmem geçildiyse helal olsun de bırak işin cılkını cıkartmanın manası yok
vay la kuyruk acısı demekki böyle bişeymiş :D
geçen ustama sordum yaa bi nissan varmış diye. he biliyom dedi ben yaptım kapağını dedi. taşlamışlar kapağı porth polish yapıp piston değiştirmişler falan ama yinede vtec geçemiyo dedi ahahahahah.
viteci geçmesi nissanın pulsar olması lazım.. :)
neyse yaa ben daha yorum yazmıcam konuya. ilker nede olsa dener müsait olunca. ha olurda nissan geçerse çamur atma sırası bize geçer :D
şiiit bircet sen benı rollıng tede dragtada geçiyon kapagınımı daşlattın laa yoosam :D