Çok fenaaa olmuş Buğra
Oyuncu ekibi harıkaa
super
özellikle wg den ateş atan son goruntu harikaa
tebrik ederim kardeşim.
tebrikler çok iyi bee
Gün geçtikçe kendini geliştiriyorsun kardeşim dahada iyi ve güzel yerlerde olucaksın inanıyorum ben buna![]()
buğra,güzel işler çıkartıyosuntebrik ederim.devamını bekliyoruz tabi
![]()
03 FIAT PALIO SPORTING 1.6 16V | 98 HONDA CIVIC VTEC VTI HB
14 SEAT LEON FR 1.4 TSI | 15 VW CC 1.4 TSI DSG
17 VW PASSAT B8 1.4 TSI| 18 SEAT LEON FR 1.4ECOTSI DSG
13 VW POLO GTI 1.4 TSI DSG
tek kelımeyle muhtesemdı elınızı saglıkkk bugracım da tam artıst olmuss selımle alptugda sınemada ıs yaparlar cok rahatlardı valla tebrıkler
Maşallah Buğra ,bizim arkadaşlarda böyle bir kısa film yapmıştıhttp://www.vimeo.com/6604194
Seninkide çok keyifli olmuş eline sağlık![]()
Yeni izledim eline sağlık buğra
buğra abi -selim - alp2 hayırlı olsun sizede dizi teklifleri gelir artık![]()
Bazen Diyorum Kendime,Ne Çok Değer Vermişim Değersizlere...
Buğra, Vimeo'da Yorum Yapmıştım Zaten burdada Yapayım..
Maşallah Çok Güzel Olmuş..
Ama Genel Görüşün Düşündüğü Gibi, Part2 Merakla Bekliyoruz![]()
Merdo'm Seni Unutmayacağız...
Teşekkür ederim abi.İzlemiştim o videoyuda.Hatta Otomobil Videoları'nda paylaşmıştımGayet başarılı olmuş.Ellerinize ve emeklerinize sağlık.
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim Ömer Faruk.Part 2 çok yakında
Teşekkür ederim.Aslında bu yapımdan daha başkalarının yaptığı başarılı amatör video çalışmaları mevcut.İlerleyen zamanlarda eğer yönetimde uygun görürse yayınlayabilirim.
bugun bugra arıyor dıyor kank rekor kırdık dergıye cıkıcaz flan ahahhaha :d unlu olduk olm bende bugra gıbı soyuncam bu sefer
Dr.Ecu EcuTuning
TFSİ KİNG
valllahi kardeşim inan samimiyetimle söylüyorum sanki flim izler gibi izledim çekimler bomba çok iiii di beee tebrrikler devamını bekliyoruz enazında çağırılan yere gittikten sonra ufak bir roll olyı geçerse süper olurdu çok çok çok tebrikler başarınızın devamını diliyorum![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)