User Tag List

Sayfa 7/12 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
218 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: um saxo vts VS a3 18 t 195 hp

orcunnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    tork yürütmedi beygirler köyden eşek mi cagıracaz bu aracın yaplışı böyle arkadaş arkasına cimento mu koyalım bunlar bahane denemek istedi denedi geçil ben su kiloyum su var bu var bahanesi boş iş anladınmı o zaman benim arabam agır denemem diyecekti kendi istedi kendisinede söyledim sonra ıvır zıvır yapma diye anladın

akucukdogan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orcunnn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tork yürütmedi beygirler köyden eşek mi cagıracaz bu aracın yaplışı böyle arkadaş arkasına cimento mu koyalım bunlar bahane denemek istedi denedi geçil ben su kiloyum su var bu var bahanesi boş iş anladınmı o zaman benim arabam agır denemem diyecekti kendi istedi kendisinede söyledim sonra ıvır zıvır yapma diye anladın
    Bak hocam daha önceki bi postumda ne yazmışım bi oku istersen gerilmeye gerek yok

Alıntı SR20DE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhabalar ; Iki araç sahibinide tanımam ama konu hep aynı.. Şimdi 106 VTS hafif araçlar. Kiloda denemelerde gerçekten hpden çok çok önemli bunu herkes biliyor ki siz araba yapan yürüten insanlarsınız illaki benden çok daha iyi biliyosunuzdur. Bi arkadaşta yazmış daha önceki postlarda denemenin bahanesi olmaz. Eğer denemeyi kabul ediyorsan ve video çekileceğinide biliyosan bunun cidden bi bahanesi olamaz. Yani 106 ağırlık koysun öyle deneyelim falan böyle şeyler için insanların birbirini kırmasına gerek yok. Anladığım kadarıyla ikinizde dost arkadaşsınız. Insanlar araçlarını zevk almak için yapıyorlar çıkılır denemeye eğlenilir gazlanır stres atılır dostluk baki kalır

RS609 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya ben anlamam top dan tüfekten beni 106 saxo geçemez başta geçse uzunda yakalar geçerim dedi diger formlardada denemek istedi ve iyi yürüyor bişey demiyorum ama sonuçta benim klasmanım degil ok
    pekı klasmanın nedır mademkı 1.8 195 hp turbo bı araba klasmanın deıl o zaman bıtane ep3 typerla dene klasmanın bellı olur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    1.6 atmosferik ok stok gelsin denerim sıkıntı yok ne olcak yani

akucukdogan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RS609 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    pekı klasmanın nedır mademkı 1.8 195 hp turbo bı araba klasmanın deıl o zaman bıtane ep3 typerla dene klasmanın bellı olur
    Arkadaşa sormak lazım aslında onun klasmanı neye göre belirleniyor

vtecburac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mütevazi olun beyler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.6 atmosferik ok stok gelsin denerim sıkıntı yok ne olcak yani
    1.6 atmosferık derken anlamadım yanlıs yazdın herhalde 1.6 typer yok zaten
    stock typer bulman zor zatende araban guzel gıdıo guvenıosundaf fıltre headers egsoz olan kprosuz bı typerla dene bence.egerkı onuda gecersen ıste o zaman klasmanın bellı olur typer altı aracla kalkmam dersın

Aytepe53
    Misafir
    ya ben anlamam top dan tüfekten beni 106 saxo geçemez başta geçse uzunda yakalar geçerim dedi diger formlardada denemek istedi ve iyi yürüyor bişey demiyorum ama sonuçta benim klasmanım degil ok
    200 dediğin 15 20 saniye sürüyor zaten uzamaya zaman kalmadan zırt bitiyor araban daha 260 a çok var e sen bırakınca benim uzamamın manası ne.??? aracınıza kısa koyuyorsunuz zırt bitiyor aracınız.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Aytepe53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    200 dediğin 15 20 saniye sürüyor zaten uzamaya zaman kalmadan zırt bitiyor araban daha 260 a çok var e sen bırakınca benim uzamamın manası ne.??? aracınıza kısa koyuyorsunuz zırt bitiyor aracınız.
    aslında 14.60 cokta kısa deıl zaten 235 lerı falan gormesınden bellı 13.59 falan olsa ımkanı yok o kmlerı gormesının ama dedıgınde dogru egerkı sonuna kadar gazlıcaz dıosanız senınde bırakmaman lazım 235 te tıkanıosa basıcan yanından gecıcen o zaman

Aytepe53
    Misafir
    bastığımız yer otoban değildi otoban bağlantı yolu mesafe yoktu ayrıca 235 görmedik ibre de kendi gibi sapıttı 215 falandı:P

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    yılmaz harbiden aranıyon fazla konuşma sıpladın agzının bayınıda aldın anladım ben adama böyle çaplarım sonrada aglarsın böyle fazlada konuşma madem çok gidiyordu araban 220 lerdek ken arkama bakıyorum hiç kusura bakmayacaksın hadi yoluna stok 106larla seni başbaşa bırakıyorum bi daha da aman aman bi saxoda hediye etseler senin gibi adamlarla denermiyim allah korusun

Aytepe53
    Misafir
    ya orçun bu site de bi sürü bu işi yapan adam var bilmiyor sen biliyorsun 14.60 max 220 yapar 8000 kesicim var diyorsun araştır bakalım 235 nasıl görüyor forumdakş herkez faydalansın açıkla.

aLperTunga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    top speed 3 boy cıvarı oana bişey demiyorum ben 200 lerde iken daha fazl a neyse ya kot a.... üzdün beni yılmaz harbiden ama ama maşallah aracın çok güzel yürüyor bunu senin yüzünede söyledim ben seni bıraz kızdırayım dedim ama seni b. çıkardın neyse maşşallah yinede valla standartta bu kadar gidiyormu bu araç hiç el sürülmemiş
    bu kadar yazdıgın şeyler şakamıydı lannn muahahahahahahahahahahahahahahahahahahah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Red face

prdd anlamadım yılmazz rahatmı yürürüm hala böyle konusuyorsan sana lafım yok olm videosu var kafa kafaya gidiyoruz seninle ve 2 ye 2 denedik..106 da 2 kişi agırlık cok önemli sen bilmezsinn..ama sana bişey söyliyimmi sen polemik yaratmak için elinden geleni yapıyorsun..hala bana rahat yürürsün diyorsun valla ben seninle cok rahat yürüyorum,nihayetinde eksoz filtreli bi 106 benimki bunuda düşün yani..sen bu videoyu bi daha izle istersen..
    http://www.streetfire.net/video/M2U00342MPG_733477.htm

Dookan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    14.60 8bin devirde 222 km/h gibi bi sürat yapıyo 5.vites uzun olanından deılse..5 uzun olsa bu seferde 14.60 orjınal dıslı grubuyla 5.vitese atınca bayılır araba zaten..arabada bayılma falan olmadıgına göre uzun yok uzun olmadıgına göre de 235 yapmamış..

audi ci arkadaşın arabası çok iyi yürüyememiş..bagajın dolu olabilir herşey olabilir ama bindigin araba yazılımla 300 tork cıvarında bi araba olması gerek..senın şanzumanın uzun diye 250 mi yapacak saxo yani..o işi geç arkadaşım..ayrıca dıyosun ki bnde bitek yazılım var..sen turbo arabaya yazılımdan bahsedıyosun saxoya kısa chıp eksoz fıltre ne koyarsan koy senın yazılımın aldıgı gucu almadıgını bılıyosundur umarım..saxo yu tebrık ederım sonuna kadar bastıgı için..
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

Aytepe53
    Misafir
    Alıntı 06roz54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    14.60 8bin devirde 222 km/h gibi bi sürat yapıyo 5.vites uzun olanından deılse..5 uzun olsa bu seferde 14.60 orjınal dıslı grubuyla 5.vitese atınca bayılır araba zaten..arabada bayılma falan olmadıgına göre uzun yok uzun olmadıgına göre de 235 yapmamış..

audi ci arkadaşın arabası çok iyi yürüyememiş..bagajın dolu olabilir herşey olabilir ama bindigin araba yazılımla 300 tork cıvarında bi araba olması gerek..senın şanzumanın uzun diye 250 mi yapacak saxo yani..o işi geç arkadaşım..ayrıca dıyosun ki bnde bitek yazılım var..sen turbo arabaya yazılımdan bahsedıyosun saxoya kısa chıp eksoz fıltre ne koyarsan koy senın yazılımın aldıgı gucu almadıgını bılıyosundur umarım..saxo yu tebrık ederım sonuna kadar bastıgı için..
    arkadaşım iyi güzel diyorsunda aradaki 450 kilo ne olacak 300 tork t04 turbo ile anca alınır benim arabam ekzos varken 196 hp civari idi ben ekzosu söktüm şu an kaç hp bilemem dediğim gibi arkadaş arcını boşaltmış birdahaki denemede bende boşaltırım fark belli olur. ayrıca adam kesiciye girmiş ben hala bassam ne olur geçtimi olacam o frene bastığında bende bastım olay bitti.

devilboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    14.60 la 235 gören arkadaş kim çok merak ettim ben ??
    PROJECT 01

Aytepe53
    Misafir
    arkadaşlar specmi alın yazayım
    8000 chip orjinal
    ince conta
    komple potsuz eksoz sistemi 51 mm lik
    simota filtre kit
    286 derece eksantrik
    14/60 sanzıman
    +++ kendi söylediğine göre pistonlar
    sökülen klima tesisatı arka koltuklar
    kornayı bile sökmüşler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Aytepe53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    +++ kendi söylediğine göre pistonlar
    sökülen klima tesisatı arka koltuklar
    kornayı bile sökmüşler
    yılmaz sen bu kornaya ii taktın hee yarın sana bi korna alıp gelecem hediyem olsun takarsın araban eksi ye düşer

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)