Florya shellden solventli benzin aldım .octan boosterla isim olmaz cnm ;)
Printable View
Florya shellden solventli benzin aldım .octan boosterla isim olmaz cnm ;)
Konu ile alakasız olacak ama senin yataklar tahio mu.
oem yataklarım brocum, tauhonun Vtec yatağı yokki si onlar ;)
bende sağ motor kulağını ön 2 amortisörü yaptırırım ;)
Tekrar deneriz...
masallah araclara.. benıde cagırsaydınız keske.
maşallah hepsine TB EXCHANGE...:):) CANER EFENDİ BİZİ ÇAĞIRMADAN GAZLAMAYA DEVAM ET. O ARABAYI ALTINDAN ALICAM EN SONUNDA.
bizde selçuğa tel geldi kimsenin haberi yok siteye ne ara düştü haber diyorduk ;)
Çok net temiz denemeler olmuş videolarda çok güzel herkezi tebrik ederim.
Guzel bı akşam olmuş bellii;mev fenalarda yuruyoo ** harbıden maşallah...
Selçuğun aramasıyla sürpriz bir gece oldu iyi de oldu gelen arkadaşlara teşekkürler iyi stres attık muhabeti bol oldu :) tüm araçlara maşallah
Mev vti -
aem filtre+short ram
60 lık ara boru ortada tüp susturucu
dc 4-1
otto son
p28
mapped stlegal
Gördüm seni beykentten beylikdüzüne giderken bende köprü altında egsozun sesini duyayım diye basarak geçtim. :)
tayfun arasam gelcekmiydin ? hyr ;) biz az öz modeli takıldık. kimsede sitem etmesin bizi hiç cagirmayanlara sitem etmiyoruz ;) ben sorun yasamama rağmen çok eğlendim iyiki cikmisiz :) Cengiz bide ik mik yaptın gelmemek için :) gecenin denemesi oldun ;)
Yok lan ne sitem edeceğim pazartesi için aradın sen beni bakarız dedim. Dün zaten misafir vardı onu metrobüse bırakmaya gittim dönüşte fjk ve mev i gördüm.
Sitem falan etmiyom yani zaten araba standart üstüne bide çayır çayır yağ yakıyorum ne denemesi.
Evet sanırım kırılacak yakında kanka :) inatla kırılmıyor.
vti lerde sokulen bır seyler varmı?
vtecler sökük değil ;)
yaw şu bf vtecle denesin modvtec özgürün arabada güzel gidiyo bir akşam ayarlıyalımla deneyilim :)
MeV iyi Gidiyomuş Maaşallah :D
Atmosferik vti istiyoruz. Yürüyen atmo vti göremiyorum bu aralar.
Honda hayat onda kardeşim :D:p