MiaMi Nickli Üyeden Alıntı Gördüm seni beykentten beylikdüzüne giderken bende köprü altında egsozun sesini duyayım diye basarak geçtim. senin araba yağ eksilmiyomu hala tayfun kırıcaksın bak
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
Evet sanırım kırılacak yakında kanka inatla kırılmıyor.
vti lerde sokulen bır seyler varmı?
http://i28.tinypic.com/2cx6scg.jpg
orcuns Nickli Üyeden Alıntı vti lerde sokulen bır seyler varmı? Bildiğim kadarı ile DBS 200 kg daha ağır izolasyondan dolayı.
vtecler sökük değil
yaw şu bf vtecle denesin modvtec özgürün arabada güzel gidiyo bir akşam ayarlıyalımla deneyilim
MiaMi Nickli Üyeden Alıntı Bildiğim kadarı ile DBS 200 kg daha ağır izolasyondan dolayı. kantarda 1240 kilo cikmis yani 200 kilo ağır değil
MeV iyi Gidiyomuş Maaşallah
MoonMotors
STP Nickli Üyeden Alıntı vtecler sökük değil nasıl sökük değil cengiz tanga giymiş hafif olsun diye
stlegal Nickli Üyeden Alıntı nasıl sökük değil cengiz tanga giymiş hafif olsun diye got kontrolü yapmadım
stlegal Nickli Üyeden Alıntı yaw şu bf vtecle denesin modvtec özgürün arabada güzel gidiyo bir akşam ayarlıyalımla deneyilim ben her zaman denerim abi.alo diyin yeter
Atmosferik vti istiyoruz. Yürüyen atmo vti göremiyorum bu aralar.
imhotep Nickli Üyeden Alıntı ben her zaman denerim abi.alo diyin yeter olum hep sarhoşsun menejerin muştuyu ararız .D
Honda hayat onda kardeşim
B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.
MiaMi Nickli Üyeden Alıntı Atmosferik vti istiyoruz. Yürüyen atmo vti göremiyorum bu aralar. MEV varya kanka olum dışarı çıkmıyosun zaten nerde görücen elinde kalıcak diye araba yapta bol bol gazlarsın
MiaMi Nickli Üyeden Alıntı Bildiğim kadarı ile DBS 200 kg daha ağır izolasyondan dolayı. dbs de max 70 80 kilo bi fazlalık var kantarda 1270 cıktı...
stlegal Nickli Üyeden Alıntı MEV varya kanka olum dışarı çıkmıyosun zaten nerde görücen elinde kalıcak diye araba yapta bol bol gazlarsın Gazı aldım konsantre oldum Sn. stlegal kırmızı donumda var onuda alıp geliyorum. Şaka bi yana ciddi ciddi yağını hergün kontrol ederim hiç eksik kalmaz artık sıktı bu segman yağ duman olayı yaza girmeden bitecek emin ol.
göki Nickli Üyeden Alıntı Honda hayat onda kardeşim Yap zemini yap zemini aşıla burada aslında ben honda severim imajını
1.6tdi. Ecutech.
3rk4n Nickli Üyeden Alıntı Yap zemini yap zemini aşıla burada aslında ben honda severim imajını bende ne varsa en iyisi o ahuahua YAŞASIN SOHICHIRO
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları