butun araclara masallah.. ben selcuga deneme dedım madem soktun arabayı neden denıosunama typer bıraz eksık gıtmıs
![]()
bizde ikiye tek 1,5 boy yedik mevden 220 kiloya 75 kilo buji sıçana kadarbı kaç güne cengizle deneriz bı gece
![]()
kendı denemelerıme gore soluorum. bende de komple set var bagajımda mdf ve polyester karısık. bız 2 kısı vtec 1 kısı denemlerım mevcut. bı vtecte komple sokuktu. ordan pay bıcıorumda bı 10 boy yawassınız dedımarac saglıksız demedım. sofor eksıktır,bujı kotudur,fıltre pıstır vb.. kazasız belasız
senin yurudugun vti yurumuyordur...
pilotaja *** atılcak bi durum kalmadı hallettik onu bujiler 0-30 motul yağ filtre bakımı yeni yapıldı...
biz headerslı typer ilede denedik 70 de bastık 200 e kadar bize 5-6 boy actı... yine o typerda tek kisiydi biz 2 kisiydik ordan kıyas bicersen dbs nin su an o kadarda kotu yurumediğini anlayabilirsin...
ya etme eyleme gözünü sevim hallettik diyosun şimdi yiğit hakkını vererek vites mi atıyor eğer öyle düşünüyosan bu konuyu tartışmaya bile gerek görmüyorum
dbs kötü araba demiyor kimse ama halen hakkıyla gitmiyor diyor bunuda iyileştirmek yiğitin elinde hemen savunma yapacak sert çıkacak bi durum yok
hadi mev vtecle tekrar deneyin ama dbs yi selçuk kullansın eğer sonuç aynı olursa burada yiğitten özür dileyecem![]()
ya bitek sert vites çekmek değilki olaynerde basacak nerde kesecek vs vs neyse beni ilgilendiren bişi yok turbo yapıp öyle gelsin
![]()
tamam olur valla çokta güzel olur aynen ne videoyla ne kamerayla pek işim olmaz ama çekilirsede hiç bişi demem geçmek geçilmek en son düşüneceğim şeydir aracın markası modeli önem arzetmezkısmet olursa cumartesi geceden pazar öğlene kadar denemelerde olacam zaten haberleşelim deneyelim
benım yurudugum vtı yurumuodurıımıs.. merak edıosan solıyım bırısı lacı vtectı
sızın denedıgınız vtı ı heralde bı 20lık yapar
kardes sole yapalım kapayalım bu konuyu uzatmaya gerek yok benım acımdan. dbs en hızlı ctr yıgıt en ıı typer vıtesı ceken adam. sende bu ısten en ıyı anlıyan ınsansın
benım ıcın sıkıntı yok.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)