ya adam tayyar düşmanı bi adamdı![]()
ama çok akıllı çıktı kutluyorum yiğitiabi k20 yi sevmiyorsun ee geçemiyorsunda nasıl intikam alacan
alacan bi tayyar alayına geçilecen![]()
ya adam tayyar düşmanı bi adamdı![]()
ama çok akıllı çıktı kutluyorum yiğitiabi k20 yi sevmiyorsun ee geçemiyorsunda nasıl intikam alacan
alacan bi tayyar alayına geçilecen![]()
senı neden sorgulayım yada neden tertıpcılık yapayım. sıkıntı var dedım yok dıosun. ewt herkesın bılgısı kendıne surda 2 kelam bısey yazıoruz belkı bulursunuz aracınız ıı gıder dıe stress yapıosun benı. arabanıza masallah..
ben dbs ıcın mın 5 boy dedım.. denemek ısteyen herkes dener gecer gecılır bellı olmaz. ama gecen olmadı hıcgecen olmıcak demek deıl bu... ızmır havası ııdır
typerda sıkıntı oldugu zmn yurutmek ıcın gobegımız catlıodu,sımdı telefon edıolar suna gecıldık neden dıe. sundandır dıorum hadı cnm dıolar gıdıp yaptırıolar way anasını bole sey mı olur dıolar. ınsanlara ıyılık yapıp vakıt ve nakıtlerınden tasarruf etmelerıne on ayak oluoruz bıde muhatap oldugumuz seylere bak. ben owunmuorum cok anlıorum bu ısten dıe sadece onceden basıma gelen seylerı paylasıorum..
maho ben senle yanyana gidicem ozaman ne hissedcen bakalım
bf vtec mev vtec anadolu yakasına gecın bızde izleyek
setup aynı ama benle denedıkten sonra baya değişmiş anlaşılan cem naptıın arabaya![]()
pazar gunu goruruz hep beraber kim ne kadar gidiyor baska filte egsoz headers lı araclarda olacak.
aynı speclerde iki arac arasında ikiside diri ve saglıklı iken 5 boy moy olmaz neyse hayırlısı ile dener goruruz.
atar gider yok bu arada tb na ikende denerdim bu arada kimse deneyelim dedide ben denemem demedim kaldıki na hali ilede gecemezdi![]()
2022 XC90 kiralık spec & 2022 A5 40 TDI & 2017 Golf 1.6 TDI Highline yazılım
2022 Haybusa full bolt on & 2021 Multi V4S & Kymco Lucky S
yaw ne bekliyorsun muharrem 1440 kiloluk arabayla yuruyoruz mev vtec hb bide onun agırlıgını kendisi soylesin
napalım simdi aracımız ağır diye gazlamayalım mı biz senin gibi gecilmeyi dert edenlerden değiliz muharrem kusura bakma...
ne olmus yan yana gidiyorsa adamın arabası hem hafif hem hızlı vti, gt-r gecince nasıl bir psikolojiye burunuyorsun onuda merak ettim?
bu arada vıdeo koymayı sewmem dıger araclar ıle cektıgım. hep kadran vıdeosu koydum. suana kdr trde benımkınden hızlı kadran vıdeosu seyretmedım benım speclerımde. onceden dıger araclarla cektıgım vıdeoları paylasırsam olay olur![]()
2022 XC90 kiralık spec & 2022 A5 40 TDI & 2017 Golf 1.6 TDI Highline yazılım
2022 Haybusa full bolt on & 2021 Multi V4S & Kymco Lucky S
benim derdim, arabanın gitmesi gerektiği gibi gitmemesi.Ben arabamı hazırlarım,istediğim gibi yaparım çıkar denerim..Arabam eksik denemeyi sevmem,herkes geçmek ister,ben gerekeni yaparım geçilirsem umrumda olmaz ama eksiklerle denersem geçilirsem dert ederim,belkide uyuyamam..Huyum bu yapacak birşey yok.
Dr.ECU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)