neden m3 stock onu soruyorum ben :D zaten 1500kg lık alet neden stock 3litre diye neden stock kabul ediliyo
Printable View
birde geçmenin kriteri ne??
biri zar zor 260 yapıo, diğeri 285 devirio... kaçla kaç arası geçti sayılıo bu aletler. 100-200 arası deniosa ok tayyar daha ii
http://i40.tinypic.com/2dljggi.jpg
kanka denıyelımmı benım arabayla :D:D:D
bak soyle bısey var ncm ayarı nedır, bılmem senden sonra tolga bılır benım fb 8000donuyodum 26derece avansla ncm gectm ben tolga tanıyosun o soyler bendekı fb dekı ayarı hastaneye gıdıp gelıyodum ızmıte ıyıcene kıstım o halde bıle gecemedı tolga tanıyosun sana soyler:D ben fb takıyorum kardesım rbc yı koltuk sokmıyıcem arabanı getır stok halde deneyelım,
ya neyse m5 le typer konusunu kapatalım yan yana gelmiycek 2 otomobil m3 neysede m5 ne alaka :D kapatın m5 konusunu
Konuyu Toplam 20 üye okuyor. (20 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
EMRE-5843, 325İX, 3rk4n, andas, BMK TypeR, Boost Up, elpadre, fanatik, feRRo, Gokhan43, kolaylı, Kud106, miniks, Ramcho®, RUN, seko, Selman, semehe, tunceR, udqhu
Almanlarla japonlar birkez daha karşı karşıya:)
murat abıyı konustum skn ıcın, 286m3de 335de 240kadar skn gecemez dedı, aksam aksılık cıkmassa 286m3lede 335lede deneyelım dıyo, 10gune kadar fb typer rbc gaz kelbegı takılıyo 286m3 le ve 335 deneyelım,
tamam 335 te geliyo akşam telleşiriz