m3 ile 3.35i denedinizmi hiç ??
m3 ile 3.35i denedinizmi hiç ??
eray vıdeoları hazırladım mdt e46 m3, sus plaka e46 m3 cabrıo 06 tar sımdı 34 koz palaka bob 34 sarıızledın ama ıstersen bıdaha ızle,
çok övülen skn nin cabrio m3 geçemediği videolarda var ama unutmuyoruz madem
burada muharrem alınmasın, sadece nedense insanlar hep hatırlamak istediğini hatırlıo.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
erayım bızde yapsakmı bı e30![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Kim yalan dedi??
O konularda ben çok yorum yaptım, kaldıki 335i yide ilk olacak şekilde bu konu içine iten bendim ogün. m5 li konuda video yoktu, sanırım yorum vardı sadece.
Gelelim gene aynı yorumuma; orçunun araba ozaman için gırtlak tabir ediliyordu, en ii giden atmo tayyar deniyordu. 60 dan yürünürse 2 boy öne çıkıordu, 100den denenirse kafa kafaya gidip sonra geçiliordu yanlış hatırlamıorsam...
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
dereceli egzantrik dahil herşey vardı o sırada![]()
kardesım m3, typerdan daha ıyıı daha hızlı stok olarak typerlarda yurudu tr de bunu neden kabul etmıyosunuz onu anlamıyorum,
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)