peki mehmet ile niye 2 setra fark oluyor :heyoo:
gececek type r da var piyasada yok degil neyin pesindesiniz cozemiyorum:icon_tup:
type r ı gecerse arac 23.5 a satılacakmı sanıyor acaba insanlar :hahaha:
Printable View
Bahsi geçen RS benim eski aracım EB Rs. Speedweekend '09 Draglarda 1800-2200cc kategorisinde 1. olmuştum o RS ile. Üzerinde zenginde yürüyen bir yazılım, 100 liralık egzoz ve kendi yaptığım CAI vardı ama bunlar kesinlikle bahane olamaz. Üzerinde iyi egzoz muhteşem CAI olsa ne olur SKN o zaman 250 hp civarlarındaydı. Üzerinde en iyi ayar en iyi manifold kiti en iyi headers(headerstan emin değilim) vardı ve M3 leri bile 4-5 boy geçiyordu. Dereceli egzantrikli YYY typeR' ı 1 boy geçmişti. Yani yürürü bence TR' de gördüğüm en iyi olan atmo typeR' dı. Benim RS' im o zamanlar 185hp civarlarındaydı ve kolay kolay hiçbir RS 'e geçilmedim.
Haa şunu da belirtmekte fayda var, o gün SKN 4 kişi idi ancak kişilerden iki tanesi devasa boyutlardaydı :) Gerçekten çok ağırdılar. Ama beni geçtikleri hız 220kmh dan sonraydı. Yani artık RS' in geberdiği en ölü olduğu ekonomi niyeti ile yapılmış 5. vitesiydi. O şartlarda 4. vitesin sonuna kadar 1 kere geçti. Diğerlerinde hep yanyanaydık ;)
Zaten RS normal şartlarda da 5. viteste basarsan vtece geçilen bir araba. Bunu da unutmamak lazım. Haa bir de temiz RS 18 lira temiz typeR 40 lira ;)
23.5 işin espirisi bütün herkez bunu iyi bilirki 2000-2002 kasa rs in bukadar etmiycegini
2 setra dedigin fark ben videoda okadar iyi bi hızlanma göremiyorum açıkcası belliki rs 3-4 boy olunca bırakmış ama video nedense araya 10 tır girene kadar devam ediyor
pekı bu hd typer ile jap typer denediklerinde sonuc ne oluyor 70-250 de ?
Bora üstadın yazısı herşeyi açıklamış...
Demekki sadece filtre+egzostlu bir TYPE-R değilmiş... ;)
Şu EB RS bakımları tamamlasın da en kısa zamanda ben Okanın SS RS ile benim eski EB RS' i deneyeceğim. Orada belli olur herşey.
unutulan birşey daha var headers egzos cai li typer (HD typer) orada 1 kişi ve SS RS 2 kişi ile yürüyor yanında :D
O geceden HD ve JAP ın birkaç deneme videosu var SS ten çekilen aralarında en fazla 2 bilemedin 3 boy girer teke tek denemelerinde ss rs te araçta tek olsaydı ozaman düşünmek istemiyorum :)
ama ss o gece tek kişi olsa bu videolar olmayacaktı ayrıca çok bariz farklı gidebilirdi ama bu seferde videosuz olduğundan herkes herşeyi inkar edebilirdi ;)
sonuç itibariyle şimdi ss rs filte ve egsoz ile egsoz filtre headerslı type rı geçiyor mu ? :)
ben göremedimde jap denemesinde geçtiğini bilmediğim bir video mu var ?
cliocular inanmış :D
bırak serkan abi laf anlatılmaz bunlara
onlar için varsa yoksa honda
tamam krallar bosver
edit= YYY ile 4 sonuna kadar denemişti benle..1 boydan fazla geçmiştim :)
pek 220 gibi durmuyor denemelerimiz :) Yine başlıyoruz hayırlı işler :D senle en eşit denememiz 2ve 3. denemeydi 1.denemede vites kaçırdım, Ayrıca bu videodan sonra jant ve zincir,coilover takmıştım..3 boy daha hızlanmıştım
http://www.ebaumsworld.com/video/watch/80677627
ya bu 3 boy 5 boy daha hızlanma nasıl oluyor arkadaş :D
şimdi atıyorum ben sx e komple düz boru egzost yapsam bide güzel bi filtre yapsam kaç boy hızlanırım :D
bu adama niye kimse inanmıyor anlamıyorum bu rs te filtre egsozdan 1 kalem daha başka bişey yok anlatılmak istenen stock temiz bir rs in böle gidebileceği
eğer bu rs te cai egsozdan başka bişey var diye iddia eden koysun ortaya bi iddia ne isterse ben varım sonuna kadar aracı istanbulada ben getiricem..istediğiniz yerrinide açtırın bakın ayıptır yaa bi insan bu kadar küçük düşürülemez arkadaş..
Pilotaj ;)
Valla o rs orda hıc gaz bırakmadı ısın raconu gaz kelınce selloktor atılır bu bır bırde arkadaş nedne hep tunelıme gırdı acaba kı bınmednede deıdmkı bak kardeşim arada bır şerit boşluk bırak ama nafıle ;)
ben hd typerı 3 boydan fazla gecmişimdir ve o gece arabam bır salalklık yapıp hep 2, vitesten attı nıyeyse hayvansal vıtes atamdım nede olsa gecıyorum dıye şanzımanımı zorlamak ıstemedım...
SS rs geçmek için typerla denıycekse gıtsın HD ıle denedın cunku adma daha yenı almış arabasını cok ıyı değil pılotajı alışcak zmanla heee ama arabasını gormek ıstıyrosa gelsın benım ıle denesın o zman bu iş bu kadar basit ;)
Onu anca ınananlar gorebılır :D yok ole bir şey :D
biyerden hatırlıyorum muharrem ben bu videoyu, biara başka bi konuda ben bahsetmiştim bundanda olay olmuştu, bidaha töbe yorum yapmam