User Tag List

Sayfa 20/30 İlkİlk ... 101819202122 ... SonSon
565 sonuçtan 362 ile 380 arası

Konu: 20 Haziran 2010 Ataşehir 02.00

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı clıosport_ph1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    inandık inandık
    hayat akıp gidiyor insanlar değişiyor arabalarda öyle
    peki şimdi şöyle birşey sormak istiyorum bu ss rs ve vıdeodaki typer neden aynı yürüyorlar ?
    peki mehmet ile niye 2 setra fark oluyor
    gececek type r da var piyasada yok degil neyin pesindesiniz cozemiyorum
    type r ı gecerse arac 23.5 a satılacakmı sanıyor acaba insanlar

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bahsi geçen RS benim eski aracım EB Rs. Speedweekend '09 Draglarda 1800-2200cc kategorisinde 1. olmuştum o RS ile. Üzerinde zenginde yürüyen bir yazılım, 100 liralık egzoz ve kendi yaptığım CAI vardı ama bunlar kesinlikle bahane olamaz. Üzerinde iyi egzoz muhteşem CAI olsa ne olur SKN o zaman 250 hp civarlarındaydı. Üzerinde en iyi ayar en iyi manifold kiti en iyi headers(headerstan emin değilim) vardı ve M3 leri bile 4-5 boy geçiyordu. Dereceli egzantrikli YYY typeR' ı 1 boy geçmişti. Yani yürürü bence TR' de gördüğüm en iyi olan atmo typeR' dı. Benim RS' im o zamanlar 185hp civarlarındaydı ve kolay kolay hiçbir RS 'e geçilmedim.

Haa şunu da belirtmekte fayda var, o gün SKN 4 kişi idi ancak kişilerden iki tanesi devasa boyutlardaydı Gerçekten çok ağırdılar. Ama beni geçtikleri hız 220kmh dan sonraydı. Yani artık RS' in geberdiği en ölü olduğu ekonomi niyeti ile yapılmış 5. vitesiydi. O şartlarda 4. vitesin sonuna kadar 1 kere geçti. Diğerlerinde hep yanyanaydık

Zaten RS normal şartlarda da 5. viteste basarsan vtece geçilen bir araba. Bunu da unutmamak lazım. Haa bir de temiz RS 18 lira temiz typeR 40 lira

clıosport_ph1
    Misafir
    Alıntı seko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    peki mehmet ile niye 2 setra fark oluyor
    gececek type r da var piyasada yok degil neyin pesindesiniz cozemiyorum
    type r ı gecerse arac 23.5 a satılacakmı sanıyor acaba insanlar
    23.5 işin espirisi bütün herkez bunu iyi bilirki 2000-2002 kasa rs in bukadar etmiycegini
    2 setra dedigin fark ben videoda okadar iyi bi hızlanma göremiyorum açıkcası belliki rs 3-4 boy olunca bırakmış ama video nedense araya 10 tır girene kadar devam ediyor
    pekı bu hd typer ile jap typer denediklerinde sonuc ne oluyor 70-250 de ?

ToNy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bora üstadın yazısı herşeyi açıklamış...
    Demekki sadece filtre+egzostlu bir TYPE-R değilmiş...

Savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye, zaman ki sana hasta oldu. İncelikli haytasın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    23.5 işin espirisi bütün herkez bunu iyi bilirki 2000-2002 kasa rs in bukadar etmiycegini
    2 setra dedigin fark ben videoda okadar iyi bi hızlanma göremiyorum açıkcası belliki rs 3-4 boy olunca bırakmış ama video nedense araya 10 tır girene kadar devam ediyor
    para pul kısmını cozuk orayı herkes anladı sanırım hem fikiriz birde filtre -eksoz lu bir rs in bu kadar gidemeyecegi kısmınıda cozdumu olay tamamdır

clıosport_ph1
    Misafir
    Alıntı seko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    para pul kısmını cozuk orayı herkes anladı sanırım hem fikiriz birde filtre -eksoz lu bir rs in bu kadar gidemeyecegi kısmınıda cozdumu olay tamamdır
    evet gitmez haklısın
    5kg arnavut ciğerini eklersek olay cozulmus olcak sanırım

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şu EB RS bakımları tamamlasın da en kısa zamanda ben Okanın SS RS ile benim eski EB RS' i deneyeceğim. Orada belli olur herşey.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    unutulan birşey daha var headers egzos cai li typer (HD typer) orada 1 kişi ve SS RS 2 kişi ile yürüyor yanında
    O geceden HD ve JAP ın birkaç deneme videosu var SS ten çekilen aralarında en fazla 2 bilemedin 3 boy girer teke tek denemelerinde ss rs te araçta tek olsaydı ozaman düşünmek istemiyorum

ama ss o gece tek kişi olsa bu videolar olmayacaktı ayrıca çok bariz farklı gidebilirdi ama bu seferde videosuz olduğundan herkes herşeyi inkar edebilirdi

clıosport_ph1
    Misafir
    Alıntı eXe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    unutulan birşey daha var headers egzos cai li typer (HD typer) orada 1 kişi ve SS RS 2 kişi ile yürüyor yanında
    O geceden HD ve JAP ın birkaç deneme videosu var SS ten çekilen aralarında en fazla 2 bilemedin 3 boy girer teke tek denemelerinde ss rs te araçta tek olsaydı ozaman düşünmek istemiyorum
    bende bunu bekliyordum merakım giderildi teşekkürler

Cimmeria - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sonuç itibariyle şimdi ss rs filte ve egsoz ile egsoz filtre headerslı type rı geçiyor mu ?

ben göremedimde jap denemesinde geçtiğini bilmediğim bir video mu var ?

EMG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cliocular inanmış

ByKemo39
    Misafir
    bırak serkan abi laf anlatılmaz bunlara
    onlar için varsa yoksa honda
    tamam krallar bosver

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BoraRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bahsi geçen RS benim eski aracım EB Rs. Speedweekend '09 Draglarda 1800-2200cc kategorisinde 1. olmuştum o RS ile. Üzerinde zenginde yürüyen bir yazılım, 100 liralık egzoz ve kendi yaptığım CAI vardı ama bunlar kesinlikle bahane olamaz. Üzerinde iyi egzoz muhteşem CAI olsa ne olur SKN o zaman 250 hp civarlarındaydı. Üzerinde en iyi ayar en iyi manifold kiti en iyi headers(headerstan emin değilim) vardı ve M3 leri bile 4-5 boy geçiyordu. Dereceli egzantrikli YYY typeR' ı 1 boy geçmişti. Yani yürürü bence TR' de gördüğüm en iyi olan atmo typeR' dı. Benim RS' im o zamanlar 185hp civarlarındaydı ve kolay kolay hiçbir RS 'e geçilmedim.

Haa şunu da belirtmekte fayda var, o gün SKN 4 kişi idi ancak kişilerden iki tanesi devasa boyutlardaydı Gerçekten çok ağırdılar. Ama beni geçtikleri hız 220kmh dan sonraydı. Yani artık RS' in geberdiği en ölü olduğu ekonomi niyeti ile yapılmış 5. vitesiydi. O şartlarda 4. vitesin sonuna kadar 1 kere geçti. Diğerlerinde hep yanyanaydık

Zaten RS normal şartlarda da 5. viteste basarsan vtece geçilen bir araba. Bunu da unutmamak lazım. Haa bir de temiz RS 18 lira temiz typeR 40 lira
    edit= YYY ile 4 sonuna kadar denemişti benle..1 boydan fazla geçmiştim

pek 220 gibi durmuyor denemelerimiz Yine başlıyoruz hayırlı işler senle en eşit denememiz 2ve 3. denemeydi 1.denemede vites kaçırdım, Ayrıca bu videodan sonra jant ve zincir,coilover takmıştım..3 boy daha hızlanmıştım

http://www.ebaumsworld.com/video/watch/80677627
    Dr.ECU

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya bu 3 boy 5 boy daha hızlanma nasıl oluyor arkadaş

şimdi atıyorum ben sx e komple düz boru egzost yapsam bide güzel bi filtre yapsam kaç boy hızlanırım

Ek.Civic_Spoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu adama niye kimse inanmıyor anlamıyorum bu rs te filtre egsozdan 1 kalem daha başka bişey yok anlatılmak istenen stock temiz bir rs in böle gidebileceği

eğer bu rs te cai egsozdan başka bişey var diye iddia eden koysun ortaya bi iddia ne isterse ben varım sonuna kadar aracı istanbulada ben getiricem..istediğiniz yerrinide açtırın bakın ayıptır yaa bi insan bu kadar küçük düşürülemez arkadaş..

mehzent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    inandık inandık
    hayat akıp gidiyor insanlar değişiyor arabalarda öyle
    peki şimdi şöyle birşey sormak istiyorum bu ss rs ve vıdeodaki typer neden aynı yürüyorlar ?
    Pilotaj

Valla o rs orda hıc gaz bırakmadı ısın raconu gaz kelınce selloktor atılır bu bır bırde arkadaş nedne hep tunelıme gırdı acaba kı bınmednede deıdmkı bak kardeşim arada bır şerit boşluk bırak ama nafıle

Alıntı eXe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

ama ss o gece tek kişi olsa bu videolar olmayacaktı ayrıca çok bariz farklı gidebilirdi ama bu seferde videosuz olduğundan herkes herşeyi inkar edebilirdi
    ben hd typerı 3 boydan fazla gecmişimdir ve o gece arabam bır salalklık yapıp hep 2, vitesten attı nıyeyse hayvansal vıtes atamdım nede olsa gecıyorum dıye şanzımanımı zorlamak ıstemedım...

SS rs geçmek için typerla denıycekse gıtsın HD ıle denedın cunku adma daha yenı almış arabasını cok ıyı değil pılotajı alışcak zmanla heee ama arabasını gormek ıstıyrosa gelsın benım ıle denesın o zman bu iş bu kadar basit

Alıntı Cimmeria Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sonuç itibariyle şimdi ss rs filte ve egsoz ile egsoz filtre headerslı type rı geçiyor mu ?

ben göremedimde jap denemesinde geçtiğini bilmediğim bir video mu var ?
    Onu anca ınananlar gorebılır yok ole bir şey
    Alıntı mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah ne söylenebilirki altı üstü atmosferik araba ama yaptıkları atmosfere sığmıyo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya bu 3 boy 5 boy daha hızlanma nasıl oluyor arkadaş

şimdi atıyorum ben sx e komple düz boru egzost yapsam bide güzel bi filtre yapsam kaç boy hızlanırım
    zincirin hızını en iyi göki anlar ona bi sor
    Dr.ECU

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    problem nedir gardaşş

sen kimi kime savunuyorsun burada

o aracın sahibi daha öncede bu ortamda karakterini ispat etmiş bir insan o yüzden o buradaki herkes o adamdan her türlü alaverayı bekler

eğer sen bunları bilmiyorsan daha fazla konuşma

eğer bunları bilipte konuşuyorsan söyle ona göre yazayım sonraki postu
    Alıntı Ek.Civic_Spoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu adama niye kimse inanmıyor anlamıyorum bu rs te filtre egsozdan 1 kalem daha başka bişey yok anlatılmak istenen stock temiz bir rs in böle gidebileceği

eğer bu rs te cai egsozdan başka bişey var diye iddia eden koysun ortaya bi iddia ne isterse ben varım sonuna kadar aracı istanbulada ben getiricem..istediğiniz yerrinide açtırın bakın ayıptır yaa bi insan bu kadar küçük düşürülemez arkadaş..
    bak bunun cevabı yukarıda yazıyor

herkes ektiğini biçer dostum

Serhat Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    biyerden hatırlıyorum muharrem ben bu videoyu, biara başka bi konuda ben bahsetmiştim bundanda olay olmuştu, bidaha töbe yorum yapmam
    TeamPASAOGLU

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)