mehzent mehmet beni aradı bahçeşehirdeymiş gelecek varsa haber versin deneme yapalım diyor yer: avrupa yakasında olacak olursa
Printable View
mehzent mehmet beni aradı bahçeşehirdeymiş gelecek varsa haber versin deneme yapalım diyor yer: avrupa yakasında olacak olursa
bence chiefkadir güzel bir rs çıkarırsa ki yapılacak işlemler yazılmış sıkı birşey çıkacağı ortada onunla tr nin en iyi giden atmosferik typer ı denesinler sonucu beraber izleyelim
birde ss (cai,egzos) ile typer cai egzos aynı speclerde denesinler gerçi videolara bakılırsa şuan ss rs cai egzoslu typer ı ayırır gibi duruyor ama denesinler herkes eşit yüklemelerle sonuçların ne olacağını görür typer ve clio rs tartışmalarıda biter
hatta araçlarıda çıkmadan bilen biri kontrol etsin spec leri
noktayı koyalım bu typer rs karşılaştırmalarına ;)
clio rs in gidişi bir yana donanım açısındanda aslında hakettiği paralar o civarda ama süre gelen bişi zamanında kıymet bilinmediğinden bu fiyatlara indi temiz bir rs i 18-20 de aşağı vereceklerini sanmıyorum halen.
Donanım olarak 172 lik 2000-2002 clio rs ler 4 hava yastığı , 6 lı cd changer , abs, klima gibi önemli donanımlara sahip o senelere bakılırsa 106 gti ile kıyas göstürmez yani heleki 182lik ler otomatik klima vs gibi 2003 ten sonra böyle üretildi şuanki 200 lük rs leri söylememe gerek yok zaten :) typer ep3 lerin orjinal donanımında teyp bile olmadığı biliniyor :D
uzun lafın kısası rs hakettiğinin çok altında fiyatlara gidiyor..
Fakir ama gururlu gençlerin arabası :D
Çünkü o bir Renault Clio
Ben burdayım Mustafa hayırdır..Elalemınkı ıle bılmem nereye gırmezsın yıne ınsallah polemığe cevırmıycem bunu, ben ve arabam burda buyrun getırın gecsın bızde gulelım ahahahah diye....
Bu arada Kadir abi ile yuz yuze tanışmışlığımız yok ama yazdıklarım asla senı kapsayan bişey değil abı emınzkı onuda en ıyı sekılde yaparsın :icon_tup:
ya memet boşver kardeşm..görüp görmemezlikten geliyorum bende .. sen devam et kardeşim yoluna...
yok kanka zaten umrumda değil yapcaz etcezle olmuyor bende typer almadan deseydım bır gun typer alıp yapacam onu geccem bunu geccem dıye bız ortada olan ıle denedık ve gectık ve ben gecebılceklerınede gram ıhtımal vermıyorum bıde bole yalanmı oldular falan postu gorunce yazmamak ıcten bıle değil..
mehzent videolara göre ss in seni geçmesi için bir chip yeterli aranızda aman aman bi fark görmedim. yanına 1 kişinin binmesi bile kafa burun gitmenize neden oluyor ss ile bunu sende biliyorsun. neyse tartışmayalım güzel denemeler olmuş ama hiç bir zaman başka aracı küçümseme ;)
adam akıllı mekaniğe biraz girilmiş bir rs senin şuankihalini geçer çünkü emin ol ss sadece filtre egzos la yürüdü senle
benım başka aracı kucumsemem gıbı bır nıyetım yok o goruşte olsam zaten denemem :)
Bende kproya mp3 yukler dınlerım oyle diye almıştım zaten :D
Ya su cılıonun sahıbı kım sıtede yazıyormu adamın ağzından tek bişey duymadım ama deneme olduğundna berı kendını hıt yapmak için nıye bazıları cembere gırmeye çalışıyor anlamış değilim :D :rolleyes: