dreammmm worldddddddddd :hehe:
Printable View
:hehe:
Yürü beeeeeee ahahaha Yakuza STYLA :cool:
Demin Clio ile videoları izledimde Mehmetçim Clionun tünel yapmasından kurtulabilirse arada 5 boy fark oluyor Maşallah Cliolar bi chiple 6 boy falan hızlanıyorsa Mehmet sen boşuna K-pro almışsın hakkaten onu MP3 player yap git Type-R a chip yaptır sitede güzel reklam yapan arkadaşlar var rica edersen yardımcı olurlar :)
Eray araya kaynatma kendını ılk hedefımde sen varsın :D
jad k-pro yla clıoya CUMMSHOOOT yapar;)
zaten milletin önünde bukadar küçümsediğiniz araçları millet yürürken görünce sonra nos bastı video kesti biçti deniyor rs yürümesi gerektiği gibi yürüdü sağlıklı filtre egzoslu bir rs te öyle yürür chipli dereceli olursada çok daha farklı yürür yarın öteki gün yüklüsünü görünce şaşırmayın yine bunda turbo var dersiniz bu sefer
Kanka su an sarkı yukluyorum zaten secıyorum sarkıları bak mesela en son yuklediğim bu şarkı..Sözleri dıkkatlı dınle :D:D
http://www.izlesene.com/video/amator...boynuna/212772
töbe yarabbii..geçen dediler vtı öle böle şöle gittim vtı aldım saman gibi geldi,bişe yok bide rs mi alalım ya.. ek.civic.spoon rs reklamı için para falanmı alıyorsun,eğer öyle birşey varsa biz daha fazlasını verebiliriz,ayrıca rs dediin aracları iyi bilyruz kullanmışlımızda var. iyi arabaya iyi deriz biz,bu kadar savunma yapmana gerek yok.. rs fiyatına göre çok iyi bi araba,az yakıyor,parçası ucuz v.s v.s