Dostluk kazansın :hehe:
Printable View
Dostluk kazansın :hehe:
@Ek.Civic_Spoon@
dostum boşuna zorlama kendini, bak eski TypeR yeni RS sahibi olarak söyledim. TypeR, RS'ten üstün bir araç. Ama RS diğer arkadaşların da dediği gibi bu paraya alınabilecek en iyi araba.. VTi'ların 20-25'e satıldığı ortamda, 15-16 ya RS almak çok daha mantıklı..
RS motor olarak modifiyesi sınırlı bir araba.. Bak aşağıda linkte ingilterede satılık RS motoru var, adam egzantrikten pistona, itb'den volanına kadar herşeyi yapmış aldığı güç 228 beygir.. aynı motor ile türkiyede 228 beygiri de göremezsin çünkü benzinimiz kalitesiz..
http://cgi.ebay.co.uk/Renault-Clio-1...-/260551429935
27 sayfadir konusulan araba tutunur gibi yapan ares, disarda hayat var bosverin bunlari ;)
ya bu OKAN lüleburgaz apaçi okanmı
eskiden mavi meganı falan vardı
cliosu falan vardı clio okan
beyaz cizgili megane ı olan
cocuk bu yaaa
o ek spoon nicki ile bütün herşeyi kendi yazıyodur başkası yazmıodur ben biliim onun bu cocukça hareketlerini
farklı nicklrden girip yazmayı cok sever o
boşuna 31 çekmeye gerek yok
clio sport a yüksek sıkıştırma piston egzantrik kısa falan takmadan typer la yürümesine imkan yok
yıllarca bindik a.k dumun eşşegine bir güselligi uzun yolda 6 litre gazlarken 9.3 falan yakması :D
birde torku var işte altlarda basınca patinaj falan filan zevkliydi ama sene 2002 ydi :D
Fırtına öncesi sessizlik;)
ne rs miş be abii :) uzadıda uzadı ya
egsozlu chıplı clıo,stok typer gecsın ılk once,
Dışarda fırtına cıkmış ben bır fırtınaya karşı sıkıp gelıyorum :)