owww sımdı ben ısterım rs ı vermesse napıym ; hardcore mu cumshoot mu yada double cumfiesta mi::):):)
Printable View
Arabanın eski sahibi bana kazasını anlatıyordu sanki.. yanlış mı hatırlıyorum acaba.. :D
496 cevap 8.598 gösterimm vayyy beee....
Typer ilah,geçilmicek araba değil ama specler aynı olduğu sürece Rs'in Type R geçmesi mümkünde değil.Geçmesi için hep daha fazlası olması lazım.
Kprolu typer ilede chipli rs i karşılatırmak self tatmine girer.
Yaa arabayı 3 kuruş fazlasına satabilmek için milleti kendinize götüyle güldürmeyin
Şuna benzer bişey mi :soru:
http://i47.tinypic.com/207vxgx.jpg
:):) arabalara şöförlere takılmak bu işin ruhunda var anlaşılan maşallah tüm deneyenlere ve araçlara
Tescil edildi onaylandı demiş bu arkadaş ama bu kargaşa neden o zaman ? :)
RC ile denerken, 3. vitese attığında nasıl uzadığına ve sesinin nasıl değiştiğine ben şahit oldum. Hiç filtre egzoslu gibi bi araba değil RS. Aynı klasmanlarda iki arabanın birbirinden o kadar farklı olması da anlamsızmış. Utandım arabamdan :)))
hadi sen o zaman bi chipli dereceli type r geçecek bir rs hazırla kendine istedğin akşam çıkalım deneyelim filtre egsoz headers type r hazır burda. Ama tabi rs filtre egsoz yapıpnda e/f/h type r ile kafa kafaya yuruyor chip ve egzantrik takınca 20 boy hızlanıcak o zaman bende beyin takayım öyle deneriz.
Ama başkasının arabasıyla gelme ya da başkasının arabası için atıp tutma burda kendi aracınla bekliyorum. Ya da bi zahmet araba sahibi atar yapsın sahibi olmayanlar az biraz susssun