Konu dondü dolaştı gene clio geldi konu yakında kitlenir ne clioymus be
Bu post u sakın unutmayın!! clio rs ler 15-17bin tl arası iken şimdiden alın yakında 20+ lı fiyatları görürseniz mustafa kardeşimiz söylemişti dersiniz![]()
..::PASSATURBO1::..
ben ss in eb rs in son halinden hızlı oldugunu dusunmuyorum, ikisi ilede denemiş biri olarak, gerçi eb rs ile denediğimde sadece filtre vardı bende ama aradaki farkları mukayese ediyorum şimdi kafamda ve çok yakın olurlar diye düşünüyorum,
eb rs (bora) benimle senin son denemende araçta neler vardı tam olarak?
TeamPASAOGLU
itiraf ediyorum. SS te kasnak kisa chip ve teflon conta varKimse bosuna onu bunu taksin gelsin demez artik
)
Ya acik konusmak istiyorum.Ben burda biseye cok takiliyorum.Araclari denedikten sonra gecince veya gecilince yapilcak muhabbetlerin yarisini denemeden once yapilmasindan yanayim.gecildikten sonra orasi boyleydi surasi soyleydi o yuzden boyle oldu muhabbetinden cok gordugum bisey yok acikcasi.
Denemeden once adam ne derdi varsa anlatir, ne sart kosuyosa soyler, denedikten sonra da basta konusulanlari yazarsiniz buraya olur biter.
Burda bakiyorum da birisi diyoki bilmem neyim ayarsizdi, birisi diyo ki nos basti video kesti.E o zaman kilolari esitlicek sekilde bu adamin yanina inanmayanlardan lafina guvenilir birisini bindirin o izlesin birebir.
Bu kadar bu islerden anlayan uye var forumda.Kimse mi cozemiyo bu aracta neler oldugunu ?
Cumartesi gunu 3 tane tanimadigimiz arkadas geldi.Okan dan SS in kaputunu acmasini istedi.baktilar ettiler.bu isten en iyi anladigina inandiginiz kisiler heryerine baksin etsin.sonra ciksinlar denemeye olsun bitsin.Bisey bulunamiyosa ve yine geciyosa, arac sahibide bisey yok diyosa yapicak bisey yok.Savunmak icin demiyorum ama adam her araba gecisinde yuzlerce mesaj, tartisma olcagina deneme yapilmadan once bilirkisi raporu olsa bunca tatsiz tartismalara da mahal verilmemis olur.
Yanlis miyim ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)