burda bu kadar işi bilen insan var o videoda o sesi duyupta nos basmış dememişmi gercekten cok sasırdım..
rs nasıl bi nos basabilirki araba 5. viteste basar basmaz 2k devir atlar?
o videoda direk kesip bicme var
burda bu kadar işi bilen insan var o videoda o sesi duyupta nos basmış dememişmi gercekten cok sasırdım..
rs nasıl bi nos basabilirki araba 5. viteste basar basmaz 2k devir atlar?
o videoda direk kesip bicme var
remaps.tr & Turbo Zone Garage
o videoda direk kesip bicme var[/QUOTE]
katılıyorum kardeşim tüm siteyi enayi yerine koyuyo arkadaşlar helal olsun
NOS olsa 2 boyla kurtarmaz. Ayırır giderdi. Arkadaşların dediği gibi videoda oynama var kesin.
Ama onun dışında RS yine sadece filtre egzoz specleri ile güzel işler çıkarmış. Yanlış görmediysem headerslı HD typeR ile epeği yanyana yürümüş. S2K ile de epeğ yanyana yürümüş. Tabii izlediğim videolardan yorum yapabiliyorum ancak.
RC mevzusuna hiç girmeyeceğim zaten video ortada
Maşallah tüm araçlara.
bende nos olayına ihtimal vermiyorum ama videoda bir gariplik var bu işlerle uğraşanlar kriminal bir rapor hazırlarsa iyi olur![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
videoyu kesip biçmek mi
yok artık yuh
diğer 2 videodada sonuç yine RS yani o videoyla nie uğraşılsınki![]()
benim RSle videom vardı eskiden de silinmişpek de mahkum değil RCler aslında
RC çip filtre egzoz, RS ayna mahrutir filtre egzoz
USPerformance by UtkuSelamoğlu
https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance
100-200 km/h 5.761sec
İlla kesip biçmek değil de bu tür videoları upload ettikten sonra site kendi sıkıştırma yazılımı ile dosyanın formatını da değiştirerek birtakım işlemlerden geçiriyor dosyayı. Bunu yaparken dosyanın içeriğine zarar verdiğini çok gördüm. Bu da o olabilir diyeceğim gayet iyimser bir niyet ve tahminle ama tam da 1.5 boy geçilirken 1.5 boy öne geçmesi saniyesinde olmuşDemek ki büyük tesadüf
Neyse çek ordan 1.5 iskender yağlı ossung...
yahu böyle birşey mümkünmü ?
gece eklenmiş videolar zaten direk çekilenler konulmuş bununla uğraşıcak kadar kolpha adam değildir okan öyle olsa diğer videolardada olur geçtiği araca niye böyle birşey yapsın bende sana onu sorayım diğer 2 videoyu koyar bunu koymazdı daha basit bir çözüm değilmi busaçmaladık iyice bence nostur video kesmedir falan filan :
![]()
o sırada czt boost kesmıs fılan olmasın dıycemde, rsın sesı degısmıs bışilerolmus ıste,![]()
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
Yahu bu adamın her konusunda olay var![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)