czt den çeken yokmuydu yahu o koysun şu videoyu geçiomu geçmiomu bitsin bu dert
czt den çeken yokmuydu yahu o koysun şu videoyu geçiomu geçmiomu bitsin bu dert
Maş araçlara çok güzel denemeler olmuş kazasız sıkıntısız roller![]()
BAKİ OLAN ALLAH.........YA RAB!KUSURUMU AFFET.BENİ KENDİNE KUL KABUL ET....
240 lık czt var da bir düzgün gidemedi
kapıda asker yolu bekliyor,
arıza yakası var zaten![]()
Built to fall....
nos öle bi şey dünya birden hızlanıyo.o dakikaya dek bi şey yok kamerada baktıki geciliyosunuz kamera nos basıyo..lütfen yapmayın biilmiyorum insanlar inanıyomu ama beni inanmıyorum.bırak nos u.filtre egsozlu bi rs böle yürümez.akıllı rs çiler var bu sitede yazsanıza arkadaşlar..
not:Rs lere düşmanlığım yok insanlara düşmanlığım yok başkasının emeğini hiç edenlere her zman sert dille gördüğüm zaman eleştiririm.
czt ve okan'ın 3 denemesini diplerinden izleyen birisi olarak nos yok diyorum, tamamen video dan kaynaklanan bi sorun, ki rs öle çok yi gitmiyor, s2k yı ben kullanırken rüzgar tüneli yapıyor okan arabaya yapısıyor bütün denemelerindearaba emanet oldugu için ben kasmadım ama mami kızdı tünel yapma olayına kendisi kullanınca bu video da belli stok s2k dan yediği fark, en çok buna dikkat edelim bence okan sürekli tünelden dolayı yakın gidiyor arada boşluk bıraktık mı her zamanki sonuç ortaya çıkacaktır..
BP s2000 : (spec. bilinmiyor)
SS Clio RS : cai,egzos
JAP Typer : Headers,cai,egzos (1 kişi)
http://www.streetfire.net/video/s2k-ss-rs_2027186.htm ben kullanırken
http://www.streetfire.net/video/s2k-...er_2027188.htm mami kullanırken
okan her denemesinde aynı çakallıgı yapıyorsonra insanlarda RS yrüdü sanıyor, f,ltre egsoz rs bu kadar gitmez
bendede rs var okana nos var demiorm ama okanın 30. saniyedeki devri 6 bin 6.200 ve vanos 4 de açıodur okanda bende 5 de 6.200 de ses öle deişmez imkansız illaki bişi vardır sölemio etmio bilmem ama burdaki insanlar aptal deil herkes rs'i bilmesede bi anda sesi deişip o şekil öne atlmasını anlarlar kimsede yemio ztn bu şekilde tepki alınıo tebrik yerine muharrem yazmıştı ztn güzelce katılıyorum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)