User Tag List

Sayfa 5/12 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
226 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: S 2000 & k-pro typer

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı edo typer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sızı tanımıyorum ama rovansları olsaydı yapılan denemelerın 106da gecemzdı edsyı kprosuz typerda 2 denemedede aracta 100 oktan ayarı vardı. sonrasında yuro ayarladı arabayı bahsettınız 2 aracında sansı yoktu bence
    bende sızı tanımıyorum ama dogru soyluyosun herkesde senın gıbı dusunuyo kprolu typerı 106 gecemez dıyo ama en son denedıgımızde eds yı yuro ayarlamıs selcuk oyle dedı o sekıl denedık 200 gıbı 106 yıne onde oldu ama sorunlar mazeretler bıtmez benzınım az arabamda gozlugum agırlık yapıyo gıbıbu sekıl mazeretler bıtmıyo zaten benım 106 zaten arıza tespit cihazı gibi ama benim farkım şurda ben tespitlerden ücret almıyorum
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

Selcuk_RoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sana mı sorcam hangı arac hakkında yorum yapıcagı mı? eds nın son halınde benımde yeterı kdr emegım var cıkılıp denenseydı.. job un edsyı gectıgı aksamda benı arıyıp sorulardı job u aldık denemeye gıdıcez ne yapalım araca dıe.. demekkı typerların cocgunun avukatlıgını yapma hakkım var demekkı cogu bıseyler sormus bende soledıklerım ıse yaramıs mı gormusum.. sen cıkar kendı aracını dene yorum yap.
    senin varmı 106 ile deniycek type r in?

edo typer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sonra yok eds yavastı yok jop kukruodu fln yazılmasın.. bırı denemek ıcın cıkmıs o aksam dıgerı hbrı yokken ayarsız denemıs. aslında en dogrusu bu kuytuda kıstırcan sonra bı daha denemıcen hep kral olcan hyrlı ısler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EK648 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben bilmem nerelisin nesin beni bağlamaz mami abimlende konunun alakası yok o gece denediğin arabanında mami ile yada benimle bi alakası yok sahibi buraya üye zaten o kendi konuşur ben sadece senin yazının üzerine bende videosu var dedim nie bu kadar zoruna gitti vts yi geçememiş olman anlamadım?
    Bu kısım ile ilgili videoları bekliyorum delikanlı gibi toparlayın koyun olurmu burda yazmak kolay aksama bekliyorum eve gidince bakacagım
    Hepsini kesmeden bicmeden koy uba dan video ceken vardı ondan hepsini bulursun
    Son olarak bir daha yakalarsam tecavuz ederim sadece gecmek yetmiyor demekki anlasılan
    Umarım tolga uzerine alınmaz 3. parti yırtık dondan cıkanlardan oldum olası nefret ederim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yaşar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende sızı tanımıyorum ama dogru soyluyosun herkesde senın gıbı dusunuyo kprolu typerı 106 gecemez dıyo ama en son denedıgımızde eds yı yuro ayarlamıs selcuk oyle dedı o sekıl denedık 200 gıbı 106 yıne onde oldu ama sorunlar mazeretler bıtmez benzınım az arabamda gozlugum agırlık yapıyo gıbıbu sekıl mazeretler bıtmıyo zaten benım 106 zaten arıza tespit cihazı gibi ama benim farkım şurda ben tespitlerden ücret almıyorum
    sonrasında cıkan sıkıntıyı ben cozdum.. mekanık bı sıkıntı vardı aracta. dbs denemesı vıdeoları vardı ztn

senin varmı 106 ile deniycek type r in?
    eskı aracım suan bende sanzımanı acık onu yapıorum gel denıyelım?? pılavdan donenın kasıgı kırılsın attın bı laf ortaya beklıorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adam keyıf yapıyor dogru solemıs eds yı yuro ayarladıktan sonra gecen 1 106 var mı? ac cok cagırıldı denemeye denenseydı o zmn
    cagırdıgı gun denendı zaten rahat ol o zamanda gectık bız cagıranı hıç gerı cevırmeyız bunu sana soyleyen kım merak ettım cagırmısta ben gelmemısımya
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı seko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu kısım ile ilgili videoları bekliyorum delikanlı gibi toparlayın koyun olurmu burda yazmak kolay aksama bekliyorum eve gidince bakacagım
    Hepsini kesmeden bicmeden koy uba dan video ceken vardı ondan hepsini bulursun
    Son olarak bir daha yakalarsam tecavuz ederim sadece gecmek yetmiyor demekki anlasılan
    Umarım tolga uzerine alınmaz 3. parti yırtık dondan cıkanlardan oldum olası nefret ederim.
    artık tecavüzü kim kime eder bakıcaz bidaha bir araya geldiğimizde 1 tane var video dedim akşam oda konulur izlersin istersen ben sana hemen yolliyim sen koy kesme biçme yaparsanda sen yap ben anlamam

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sana hiç laf düşmüyo o zmn bu durumda sen bütün type r ların avukatımısın?
    aYNEN DOGRU VE YERINDE OLMUS
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sonrasında cıkan sıkıntıyı ben cozdum.. mekanık bı sıkıntı vardı aracta. dbs denemesı vıdeoları vardı ztn

eskı aracım suan bende sanzımanı acık onu yapıorum gel denıyelım?? pılavdan donenın kasıgı kırılsın attın bı laf ortaya beklıorum
    izmiremi gelicem?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cagırdıgı gun denendı zaten rahat ol o zamanda gectık bız cagıranı hıç gerı cevırmeyız bunu sana soyleyen kım merak ettım cagırmısta ben gelmemısımya
    eds sıkıntısız ıken edsyı ac gectı dıosun yanı? tuna yanımda telle konustu senınle o gun su sıkıntım vardı gel abı denıyelım dedı,ben kendı duydugumu soyluorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aYNEN DOGRU VE YERINDE OLMUS
    bahsedılen saxo ek nıcklı arkadasın galıba?

izmiremi gelicem?
    cok denemek ıstıosan beklerım,yada selcukla donerım ıstanbula ole denerız.. uygun mu?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bahsedılen saxo ek nıcklı arkadasın galıba?

cok denemek ıstıosan beklerım,yada selcukla donerım ıstanbula ole denerız.. uygun mu?
    sen çok istekli görünüyosun sen gel deneriz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

hayırdır bu kadar deneme yapmak ıstıyosan buyur gel denerız ama benzın ayar sıkıntınız olmasın ..bıde bu kadar ustune gıtmeye gerek yok gecılmıcek arabada yok selcuk kardesım senın aracını almıs hayırlısı olsun denıldıkı er typer gecılmedı ama gecen gun muabbetı vardı fb typer da senı gecmıs demekkı her an hersey olabılır ..
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    seko isimli kullanıcı msn adresi verirsen videonu yolliyim sana ben yüklemeyi bilmiyorum sen yükle daha adil olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen çok istekli görünüyosun sen gel deneriz
    sen sordun kardes 106 ıle denıcek typer mı var mı dıe

hayırdır bu kadar deneme yapmak ıstıyosan buyur gel denerız ama benzın ayar sıkıntınız olmasın ..bıde bu kadar ustune gıtmeye gerek yok gecılmıcek arabada yok selcuk kardesım senın aracını almıs hayırlısı olsun denıldıkı er typer gecılmedı ama gecen gun muabbetı vardı fb typer da senı gecmıs demekkı her an hersey olabılır ..
    cok ısteklı fln deılım kac aydır yazılıo yok jop edsyı gectı ac gectı. bugunde yazma geregı hısettem gelırız denerım sıkıntı yok..

ben fb ıle denemedım bmk ıle denedım aracı aldıgım ılk gun.. ewt reso benı gectı 2 3 boy.. sonra ben ındım benım arkımda benım aracım ıle resoyu gectı.. reso hala yok ben gectım desede aramızda hep tatlı bı sekılde muhabetı suruyo.. bende bg de ıdım ordan ızlıoduk benım aracı suren arkadas 3 serıt makas atıp bmknın onune gecmıstı bu benım reso ıle aramda olan bı muhabet. o ben gectım der bende arkadasım gectı derım 3 senedır aynı sekılde konusuyoruz. muhabet benım aracıma nerden geldı onu cozemedım? ben eds cok yırtık cok hızlı bı arac demedım ıstanbuldada surdum edsyı ama bahsettıgınız araclara benım dedıgım speclerde gecılmesıne ımkan vermıyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=edo typer;1556392]sen sordun kardes 106 ıle denıcek typer mı var mı dıe

tamam ben sordum kendi type r ini ne zaman getirirsen istanbula bende gti var çıkar deniriz ok??
    QUOTE]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

cok ısteklı fln deılım kac aydır yazılıo yok jop edsyı gectı ac gectı. bugunde yazma geregı hısettem gelırız denerım sıkıntı yok..

ben fb ıle denemedım bmk ıle denedım aracı aldıgım ılk gun.. ewt reso benı gectı 2 3 boy.. sonra ben ındım benım arkımda benım aracım ıle resoyu gectı.. reso hala yok ben gectım desede aramızda hep tatlı bı sekılde muhabetı suruyo.. bende bg de ıdım ordan ızlıoduk benım aracı suren arkadas 3 serıt makas atıp bmknın onune gecmıstı bu benım reso ıle aramda olan bı muhabet. o ben gectım der bende arkadasım gectı derım 3 senedır aynı sekılde konusuyoruz. muhabet benım aracıma nerden geldı onu cozemedım? ben eds cok yırtık cok hızlı bı arac demedım ıstanbuldada surdum edsyı ama bahsettıgınız araclara benım dedıgım speclerde gecılmesıne ımkan vermıyorum.
    dogru soyluyosun ama ben imkansız aşklar icin yaratılmısım ..
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=EK648;1556395]

tamam ben sordum kendi type r ini ne zaman getirirsen istanbula bende gti var çıkar deniriz ok??
    QUOTE]
    tamam aklımdasın

dogru soyluyosun ama ben imkansız aşklar icin yaratılmısım ..
    bende ne kavusmayı bılırım ne unutmayı ılla denerız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu muhabbetin sonu yok güzel kardeşlerim ben çıkıyorum.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)