User Tag List

Sayfa 7/12 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
226 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: S 2000 & k-pro typer

melih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tunA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ozman 106 ligini bilcen boyundan buyuklere sulan mican biri 850kg biri 1300kg kecmen için yürümen lazım.uzman kectim demicen.hata typer cilarda 106 araba diyip de basmican...106 ne olursa olsun sağlıklı bı kpro lu typer geçemez..
    ben tarafsız gözle baktım kg karıştırısan hacimide araya yatmak gerekli bence mahaneler değilde tebrik etmek lazım böyle yürüyen bi 106 yı her zaman dediğim laf el elden üstündür.. geçilmicek typr da yok 106 da yok ellbet birisi çıkar geçer

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı melih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ama 200 kdr ac fark atan typr görmedik

bunuda unutmamak lazım el elden üstündür...
    rahatta kal

mami_makinen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaaa ben burda konuşmak istemiyorum zorla konusturcaksiniz beni.ben jop typer la denemem de rüzgar mami abimize Crmye buji götürdük.Selçuk'tan istemiş galiba bizde aldık götürdük deneyelim dendi dedim arabamın eksikleri var.ya okesine girgirina basalım dedndi ben gene basmicaktim Selçuk rica minnet bastık arabamın bı dünya eksiği vardı bu nü mami abiyede soledim.tmm olsun oledine bı basalım dedi tmm dedik kırmadık...basıldı geri gelirken bı tlfon Caner jop jop yapan çocukluk arkadasım.baskan gecilmisin diye bı telfon geldi.sözde aramızda dost hane bı deneme okcakti...sen beni geçemedin yan yana yürüdük ole bı koy yok.ac yle denen digindede rüzgar tünellerinden kurtaramadım kendini abi.ozaman da yan yana yurundu ben bes yapıyorum sen gaz çekiyon ne oldu diyorum abi bitti bukadar diyon..burda anlamadığım şey niye geçtin oluyo.
    tuna yalanı dolanı sevmem ben o gun selcuk bana dedıkı deneyelım kpro nun farkını gor dedı ıyı hatırlarsan selcuk a sor bakalım bende dedım deneyelım gorelım hatta selcuk kpro beyının 5 boy farkettıgını soyledı bende dedım deneyelım o kadar fark olursa bende kpro takarım dedım denedık senle denedık sen ındın selcuk bındı denedık 2 de bastık 1 vıteste bastık baktınız olmadı alper ı eds ye bındırmeye calıstınız nıye onuda soylım selcuk alperden 5 kılo agır dıyeyanı bu tur ıslere gerek yok..AC ye vıdeolar var tuna ıstersen atarız vıdeoları

melih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    rahatta kal

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    STP 20 izmirde suan sanzimani yapıyor edo, gelsin sıradan alicaz Typer 106 saxo vs kim varsa, ben eksiklide denemem tam gelirim gerekeni yaparım... EK648 senle zevkli olucak
    selcuk hayırdır chıp fılıtre egzoslu 106 mı gecıceksın onlarımı gozune kestırdın sen arabanı İZMİR den getırde benım STİ ıle deneyelım dahada zevklı olur ama denemeden once senın typer ın on tarafına ızalasyon yaptır yoksa sti egzosundan arabanın on tarafı yanmasın yazık olur

tunA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mami_sti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tuna yalanı dolanı sevmem ben o gun selcuk bana dedıkı deneyelım kpro nun farkını gor dedı ıyı hatırlarsan selcuk a sor bakalım bende dedım deneyelım gorelım hatta selcuk kpro beyının 5 boy farkettıgını soyledı bende dedım deneyelım o kadar fark olursa bende kpro takarım dedım denedık senle denedık sen ındın selcuk bındı denedık 2 de bastık 1 vıteste bastık baktınız olmadı alper ı eds ye bındırmeye calıstınız nıye onuda soylım selcuk alperden 5 kılo agır dıyeyanı bu tur ıslere gerek yok..AC ye vıdeolar var tuna ıstersen atarız vıdeoları
    Bana orda dediği şuydu mami deneyelim dedii sana selcugun deniyelim dediğini ben duymadım öle bisey olsugunu farkına varsam zaten dememem di..sen o aksam denediğimizde jop la geçtin mı eds yi onu sole abii..ben onu merak ediyorum.artı sana orda soledim arabanın eksikleri vardiye..adam olanın zaten yalan la isii olmaz..
    nazar duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    selcuk hayırdır chıp fılıtre egzoslu 106 mı gecıceksın onlarımı gozune kestırdın sen arabanı İZMİR den getırde benım STİ ıle deneyelım dahada zevklı olur ama denemeden once senın typer ın on tarafına ızalasyon yaptır yoksa sti egzosundan arabanın on tarafı yanmasın yazık olur
    bana en dolu 106 gelsin sıkıntı etmem hiçbiri geçemez beni, rahatım o konuda abi sıkıntı yok ek648 bı atarlanmis edoya edoda deneriz demiş. bende eğlenceli olucak dedim abi birde turbolariz typeri öyle deneriz bizde setup çok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bana en dolu 106 gelsin sıkıntı etmem hiçbiri geçemez beni, rahatım o konuda abi sıkıntı yok ek648 bı atarlanmis edoya edoda deneriz demiş. bende eğlenceli olucak dedim abi birde turbolariz typeri öyle deneriz bizde setup çok
    dogru kanka ek ıle edo atarlasmıs bende o anda konuya yazıyordum edo yazmıs ızmır donusu stp ıle gelırım dıye aslında soyle yapalım edo evo aldı demıstın edoda evosunu doldursun onla gelsın ortaya karısık yapalım nasıl olurturboladıgın zaman bı telefon ac yeter

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dogru kanka ek ıle edo atarlasmıs bende o anda konuya yazıyordum edo yazmıs ızmır donusu stp ıle gelırım dıye aslında soyle yapalım edo evo aldı demıstın edoda evosunu doldursun onla gelsın ortaya karısık yapalım nasıl olurturboladıgın zaman bı telefon ac yeter
    edo yakın zamanda dolar abi planı projesi hazır zaten ozaman herkesle dener sıkıntı değil STP geldigi zaman ben hazır olunca AC için ulaşırım Abi'm sana bu arada ilk eds jon denemesi için crmdeyken Selçuk bı sikalimmi, demiştin bende seni kırmadım abi 100 oktan ayarı vs eksiği varken aramızda yalan dolan olmaz biliosun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bana orda dediği şuydu mami deneyelim dedii sana selcugun deniyelim dediğini ben duymadım öle bisey olsugunu farkına varsam zaten dememem di..sen o aksam denediğimizde jop la geçtin mı eds yi onu sole abii..ben onu merak ediyorum.artı sana orda soledim arabanın eksikleri vardiye..adam olanın zaten yalan la isii olmaz..
    ya gerek yok tuna bosver job jap cap cup eds skn bunlar bıtmez ..o aksam vıdeo cekmedık cekseydık ızlerdık ..o yuzden kımse yogurdum eksı demez ben job u sattım gıttı ama o aksam job hep ondeydı..ozellıkle 200 ve ustunde bunu sende gordun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geleceğe bakalım artık diyorum gecmiste kaldı artık

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    edo yakın zamanda dolar abi planı projesi hazır zaten ozaman herkesle dener sıkıntı değil STP geldigi zaman ben hazır olunca AC için ulaşırım Abi'm sana bu arada ilk eds jon denemesi için crmdeyken Selçuk bı sikalimmi, demiştin bende seni kırmadım abi 100 oktan ayarı vs eksiği varken aramızda yalan dolan olmaz biliosun
    ya selcuk bu yazısmalar bıtmez farketmez projenızı yapın deneyelım ..benım projem yok cunku arabalarım her hafta sonu role cıkan arabalar ayda yılda bı araba cıkarıp araba deneyen ınsan deılım ne zaman arabalarınız bıterse deneyelım AC yı sattım ama cok kafaya takarsam sana ozel bı pejo yaparım rahat ol yeterkı kafaya takmıyım farketmez yan ı her turlu ben bu saate kadar bı tane araba alıpta onunla 10 sene ugrasmadım herkesın ıcraatları bellı yaptıgım gazladıgım arabaların sayısını unutttum o yuzden gelırım gıderım gecerım gectım ayarım yoktu benzınım azdı bu bahanelerden sıkıldım

edo typer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yaşar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çeşit çok pasif bir evo pasif bir 106 pasif birde s2k var...

Ben MAMİ
    bendede 7600 devır donen gay bı ewo var nasıpse 9500 doner o zmn aktıf oldu derız masallah araclarına kazasız belasız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benım ewonun denemede suan gercekten ısı yok. egzos fıltre dp full race bolt on manıfold yazılım var aem meth baglı versın 370 390 hp nasıpse var bı lıstemız ALLAH ıslerımızı ters getırmezse nıyetlıyım bı kac bısey almaya. o zmn denerım seve seve

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya selcuk bu yazısmalar bıtmez farketmez projenızı yapın deneyelım ..benım projem yok cunku arabalarım her hafta sonu role cıkan arabalar ayda yılda bı araba cıkarıp araba deneyen ınsan deılım ne zaman arabalarınız bıterse deneyelım AC yı sattım ama cok kafaya takarsam sana ozel bı pejo yaparım rahat ol yeterkı kafaya takmıyım farketmez yan ı her turlu ben bu saate kadar bı tane araba alıpta onunla 10 sene ugrasmadım herkesın ıcraatları bellı yaptıgım gazladıgım arabaların sayısını unutttum o yuzden gelırım gıderım gecerım gectım ayarım yoktu benzınım azdı bu bahanelerden sıkıldım
    bende bı arabaya 120bin lira döktüm abi biliosun 8 senede,10 aerabaya harcancak para harcadım,benim arabamıda en dolu 106 saxo rs rc geçememişti... herkeste icraat var sorun yok benim projem bittiğinde farklı olucak benim icim rahat abim

KSK-VTEC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı edo typer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benım ewonun denemede suan gercekten ısı yok. egzos fıltre dp full race bolt on manıfold yazılım var aem meth baglı versın 370 390 hp nasıpse var bı lıstemız ALLAH ıslerımızı ters getırmezse nıyetlıyım bı kac bısey almaya. o zmn denerım seve seve
    Lan erdem sen tam benim kalemmim olmuşsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KSK-VTEC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lan erdem sen tam benim kalemmim olmuşsun
    ya abı napayım sessız sedasız gıdıyoruz otobanda daha ferrarılerın pesıne basamıorum moralım bozuluo ama napalım baya rahatmıs ewo acıyorum klımamı sagdan sagdan gıdıyorum:P

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vay arkadaş kim kimle deniyo şimdi

VTec_king - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    muştu konuda kaçın :P
    Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)