maşallah aracınıza
Printable View
maşallah aracınıza
maşallah araçına. yanliz sanirim 600f ile 600rr arasinda birhayli fark var yani 600 f geçmek 600 rr geçmeye benzemeyecektir sanirim. 600f 90 hp civarlarinda , 600rr 115 fln sanirim. r1 biraz daha yüksek olabilir..
600f 110hp 600rr 120hp
Maşallah fenalarda.aman arda dikkat et 2 motorun arasına felan girmeye gerek yok :(
maşallah Allah kaza bela vermesin
O motorcuda iş yok:D
600F ile ben 280km yapanı gördüm EP3 nasıl 280 yaparki:beuj:
Maşallah yinede geçmişssin sonuçta:icon_tup:
ya nedir bu racing motor sahibi bazı apaçi kesimlerin tripleri? lan gidio geçiyo işte bıdı bıdı yapmanın ne alemi var... Maşallah bu arada :)
sc lı type r 270 yapıyo turbo zate yapar...600 f de ya 267 yada 277 yapıyo bıldıgım kadarıyla...bu kadar buyutcek bısey yok normal sonuc...
iddaa oldugu ıcın 120 km de bastıgımızı da yazdım okuduysanız daha once 0.8 barda 636 kawasaki ile de denemelerım var daha vıdeo var ama arkdasım kufur edıyor motorcu arkds ıcın ayıp olur koyamam son hız olayına gelelım fınal drıve var arkadasım son hız tam dogru soleyemem ama 10 km daha rahat gıder ama egt acısından genelde bırakıyoruz
typer a masallah kazasız belasız
Diğer turbo araçlarla ne oluyor??
son suratı aynı olcaksa turbo yapmaya gerenk yok stock motor we de stock sanzımanla dewam edelım turbo yapıp 20 mılyar harcayan bosa harcamıs desene...
hahahahah turboyu 300 yapmak için mi yapıyoruz yada 300 ü daha çabuk yapmak için mi ? :D
bakınız cem taşçı teg turbo şuan 450 hp lerde ama kesicisi 240 hala :D