evet gördüm şimdi maşallah vitesler kaçmış 2-3 kere 1000 lik iyi gidiyo diğerleri arkanda kalmış videoların sonuna doru basıyosunuz.maşşalah tekrardan
Printable View
MAŞALLAH ygz typer a.
ardacım maşallah aracın çok güzel. de fazla motor araba muhabetine girmeden sadece videodan gördüğümü söliyim sen kafana göre gazlamışsın 1000lik sana ayak uydurmuş arkasında kalmasının sebebi ne korna var ne bişey basmışsın görür görmez ondan yani yoksa aynı anda basarsanız direk kopar gider 1000lik.
600lük konusuna gelirsek topspeed i iyi olan her araç 180gibi basıldıgında 600f 600rr ı geçebilir tabi 10dakikada geçmek var 10 saniyede geçmek var :D:D
benımde çok arkadaşım var hiç bir araba motoru geçemez triplerinde hoş gör artık he de geç yorma arabanı :D
maşallah aracınıza ama kendi fikrim tam anlamıyla deneme olmamış yan yana gelinip yada ben göremedim
maşallah ygz ye..Allah kaza bela vermesin..gidişi cok ıyı..
600 f race makina bile degil ki yaw birde 180 600 luk makinaya cok sacma bi surat...
636 yı alcan yanına 60 da başlar 270 de biter gecebiliyosan araban yuruodur :D:D
maşşallah aracına Allah kaza bela vermesin
4 tekerli ile 600cc lik 2 tekeri geçiosan RR si F si teferruattır :)
Maşallah çok güzel gidiyor araç...
Motoru sawunan arkadaşlara da sözüm şudur ki: Geçen araba stock bir araba değil ki, öyle olsa tamam ama arabada ciddi emek war, büyütmemek lazım :)
Maşallah Typer a motor da ii yürümüş
Masallah Ardacim, bizsiz denemelere cikiosun bakiorum :D
ya nasıl denediniz onu bilememde 1000rrdan bahsediyosanız atmosferikde imkansız geçmeniz.
O hızlarda motor moral bozar kimse peşinde 270 yapıcam diye didinmez :) heleki asfalt sıcaklığı iyi ve bilekli biri gaz çekerse fena olur, bu hızların üstünde motor zaten sudan çıkmış balık gibi kalıyor,
Motor ya sıfırdan kalkar yada düşük viteste kendi devirinde basar.
Ama arabayı küçük görüp 600F ile basan arkadaşları farkı görmeleri açısından iyi olmuş, birde bile bile lades hiç basılmayacak yerlerde gaz açmışlar.
ya eray sen girme bari yok kafana göre basmışsın bilmemne önden çekişli bi araç anasını satim istese üzerindeki setupla lastik alır biraz basınç açar geçer yani hemen bi savunma anasını satim ya :D yolda denk gelse sana korna beklicen sanki ahah :D