bu arada 120 de falan motordayken araba kornası duymak cok sıkıntıduyulmuo
remaps.tr & Turbo Zone Garage
Maşallah MAşallah![]()
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
masallah cok zevkli olmustur denemeler.motorlar biraz sakat geldi bana gozleri kara allah korusun...
Fuck The System !!!
Maşallah Arda nazar değmesin..
1000 RR ın tır ile arana girişini sevdim![]()
unless you ride the beast
you wouldn't understand
masallah arda kazasız belasız...
bellı bı guce kdr olan arabalarda 2 tekerı gecmek ıcın kurnazlık yapmak gerekıyorkendı aracımla 600rr ı denerken edındıgım tecrube 80 90 gıbı basarsak 1 dırek cıkıo onume yakala yakalayabılırsen
ama 120 130 gıbı hızlarda 4te sıkarsam max 2boy onume atlıodu gaz acar acmaz ztn 5te yaklasıodum kı benım aracım ardanın aracı kdr guclu deıldı yakıtla 1.2 barda hks 3037 ıle 400 420 hp cıvarı verır dıe dusunuoduk
![]()
maşşallah araba iyi yürüyor ama sanki tam sağlıklı bir deneme olmamış? yani motorlar tam gelip yanyana gaza oturmamış??
maşallah ygz typer çok güsel yürümüş sonuç zaten belli idiama motorcu arkadaşın yüz ifadesini merak ettim
![]()
JG CUPRA 100/200 6,4sn
butun yorum yazan arkadaslara seslenıyorum motorla araba denenmez normalde cunku motorun hp gucune ve agırlıgına bak arabanın hp gucu ve agırlıgına bak bırı 2 tekere aktarma yapıyor bırı tek tekere normalde mantıklı degıl ama bn aracımı butun 600 cc lerle denedım r6 ylada vıdeom olması lazım yıne gecıyorum erken basmısım sora basmısım bunları dert etmeyın gec bastıgımda da gecıyorum motorla denemeler bu kadar saglıklı oluyor ızmıtte zate 2ıncı vıtes ya da 3uncu vıtes bastıgımızda motor 30 metre gıbı hemen fark atıyor hem o hızlarda motor ıyı oldugundan hemde benım aracım 1.2 barda patınaja kaldıgından maksat gormek ıcın 120 km gıbı 4uncu vıtes denedık
Zevkli bi video olmuş..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)