maşallah maşallah
allah nazardan saklasın :icon_tup:
fizik kanunlarını yenmede turbo civiclerin üstüne yok :p
ya abi videoyu izliyemedim ben.
ne plakaydı ne renkti bu m6.
bizim komşunun oğluna aldılar bi tane, acaba omu die şe ettim.
Printable View
maşallah maşallah
allah nazardan saklasın :icon_tup:
fizik kanunlarını yenmede turbo civiclerin üstüne yok :p
ya abi videoyu izliyemedim ben.
ne plakaydı ne renkti bu m6.
bizim komşunun oğluna aldılar bi tane, acaba omu die şe ettim.
erol sulhının arabanın ne kadar hızlı oldugunu bılmeyen yokkı yuk trenı gıbı gıdıyodu ozaman masallahı vardı.HULK ıle denemelerını zaten bılıyoruz. yanı yavas deıl :) 1.5 bı dyno yapsan bı fıkır verebılır belkı bıze
yavrum sulhinin arabası yavaş demedimki belki sorun vardır dedim :) inanki istanbula gelsem yapiim dyno burdaki ne pok oldugu belli deil mutluay abinin arac 0,8 de 298 çıkıyor bende turbo büyük dereceli var 260 çıkıyor :D
renç araç 35 hhh ... palak idi siyah yada lacivert olmalı gece pek seçemedim ama dedigine katılıyorum turbocivicler fizik kanunlarına aykırı :)
atla bigün gel sende kanka hem misafir ederiz hem dyno hem roll yaparız eğleniriz :)
inş. inş. da biraz zor bee kanka hanım çocuk rahat bırakmıyorlar beni :) yoksa gelmeyi bende çok istiyorum, hee belki bakarsın kandırırısda:) tolganın -hocanın aracı almaya geliriz belki..
havan kime birader :D
estafurullah abi sen varken bize hava atmak düşermi :D:D
ahahha bro üstüne basa basa yazdın yanlış anlaşılmasın diye şehsen benim garibime giden senin o arabayı geçiyor olman değil ki :D m6 bana vasat geldi ama sonradan minikte bi açıklama getirdi çözdük olayı :D yani sen sararken bile kafa çıkartamıyor ona takılmıştık dadlım :D
yok kanka yanlış anlamadımda sanki yalan yazmışsım gibi hissettim kendimi..:)
aracımda ıtr kilit var 3 de çok az sarıyorum tabiki lastik ısınınca
mesela geçen cuma honda f 600 mü ney dino nun motoru ile denedik ilk 2 denemede deniz atıyor sonradan (243 motorun digital kadranı) gelip geçiyorum. ama lastik ısındı 3. denememizde hiç taviz yok direk yürüyüp 4 e atınca geçmeye başlıyorum inceden..
hee m6 lı arkadaş arabasına alışamamıştır orasını bilemem o zaman geçer giderim :)
yok yok m6 nın vanosu bozuk :hehe::hehe::hehe::hehe:
41 kere maşallah bro cum ;)
saol allah razı olsun kanka..
izlemeden yarım bıraktım roll videosumu kendilerinimi çekmişler anlamadım.