kanka bende bişey sorayım konusu açılmışken şimdi ben ekeye kilit taktırdıktan sonra kilitsiz halinden daha çok sarmaya başlamıştı önden çeker arkadan iter arasında bu tarz bir fark olur mu ?
Printable View
kanka bende bişey sorayım konusu açılmışken şimdi ben ekeye kilit taktırdıktan sonra kilitsiz halinden daha çok sarmaya başlamıştı önden çeker arkadan iter arasında bu tarz bir fark olur mu ?
2 dbn alip iki arac yan yana bassaydi nasil olurdunun milimetresine kadar simulasyon vidyosunu bile yapabilirsin..
Sence bumu mantikli yoksa herkezin denemelerini anlatmasi veya cekilen kadran vidyolarmi veya bitane stock (kimin surdugu belli olmayan kilosu belli olmayan kondisyonu belli olmayan) aracla deneyip kistas alinmasimi..
ben type-r in 0-100 6 saniye ben type-r i kalkista gectim o zaman benimki 5 saniye mantigi ile olmaz.. kim biliyor type-r in tam hakkiyla kalktigina kondisyonunun iyi oldugunu (Belkide essek gibi iyi hatta fabrika verisindende iyi kalkiyor typr) bilmeyiz herkez anlatip durur
bro cok guclu olmasada mini cooper works 210 hp bitik lastikle yapmistim degisik bise arac sanki asiri gucluymus gibi geliyodu bide kesiciye girmesi patinaj falan, keyif almistim.
ama kendini kandirmamak lazim (genel konusuyorum) aracin patinaj cekmesi bi basarisizliktir. Aracin beygirini arttirmanin amaci hizli gitmektir patinaj cekmesi aracin potansyelini veremedigi anlamina gelir.
Neden seviyor herkez cunku patinaj cekiyosa guclu araba imaji cikiyor halbuki patinaja merakli olanlar iki tane kabak 175 lastik taksa turbo takmak yerine daha iyi olur anca isten anlamiyanlar etkilenir vay be ne patinaja dusuyo 3 te bile sariyo helal....
sonra 1 de sarmiyan baska onden cekerin egzoz sesini dinleyince akli basina gelir.
ben sahsen patinaj cekene degil cekmeyeni tebrik ederim begenirim biri bi 3.vites patinaj vidyosu koyuyo vaaaayyy helaall ne gidiyo super?? neyi nasil analiz edip begeniyolar ben anlamiyorum sahsen dyno olur hizlanma verisi olur teprik ederizde patinaj verisi cok ilgimi cekmiyor...
aynen kanka sizde bu problemleri yasamazsiniz al kardesim bunu yaptik daha iyisini yapabiliyosan 1 numarasin. simdi sen en hizli honda olunca her yapan direk gozunu sana dikiyor denemezsen korkak olursun dene dene bunlarin sonuda gelmez al kardesim bunu yaptik daha iyisini yapiyosan tebrikler... ha keyif icin istersen deneriz...
bahanede olmaz o gun iyi degildi soyleydi erken bastin vs vs
Valla ben cıkartayım da arabayı benimle inşallah hergün denemek isteyen araclar cıksın ben seve seve cıkar gazlarım
ne için yapıyorum okadar para harcıyorum ki sadece bir gece cıkıp DBN almak için mi
bende bu acıdan bakıyorum
birde patinaj demişsin maalesef arabam cok güclü 4 te bile bazen patinaja kalabiliyor 110 da tutunuyorum ama ondan sonrasıda bana cok keyif veriyor :)
aracda kilit var..inanmayanada diyecek bişeyim yok.
bu arada ayhan abinin mz3 ,ilede denedi aynı gece fark bu kadar civarlarında bu arada ayhan abi ilede denedim 2-3 boy geçiyor beni biraz zorunluydu aracım ama,belki bu gecede deniyebiliriz.+ bu videoda hep 3. vites 100-110 km hızlarda bastık.
daha evveldende yazdım 2 dede bastık 2 boy çıkarıyor ama sonradan gelip geçiyorum rahatça.. hadi ben yalan söylüyorum
adem çetmen
çaglar
ayhan abi
vss..
bunlardamı yalan söylüyor :)
komik olmayın arkadaşlar
la dur sana kimse yalan sölüosun demediki amma sinirlendin heeeeee :)
yok kanka ben sinilenmedim,sinirlensem yazılarımdan belli olurdu :)
vallahi sinirlenmedim:D
sadece yalan söylüyormuşum konumunda hissettim kendimi :)
Sorunluydu derken sanki bu videoda da misfire yapıyor gibi geldi , kesme yapıyor. Normal kesici sesi gibi gelmedi bana..
sorunlu derken 3 kere şarj dinamo kayışı kopardık arda + aks kesme problemi vardı tırstırıyordu beni yoksa misfire fln anlamam ben :)
hatta bigece deneme bitti aks kesti ohh dedim..
maşallah ............ kazasız belasız ....
Maşallah turbo olayı fena ya.