biliyorum çoğunu tanıyorum sana bi roll ayarlarlarım :icon_tup:
Printable View
Kardeş ben kendı arabamla ıstanbula gelecem ama nezaman hazır olur tam bılemıyoruz , şımdı ıstanbulda dolu rs yok o yuzden dolu fn2 ye gıder yapanda çıkmıyo sıze bır teklıfım var en ıyı fn2 yı 19 eylul pazar gunu boluya alın gelın buluşalım bs rs ıle deneyelım geçılen etlerı ısmarlasın ne dersınız ? :)
güle güle kullan :)
benim de bi dahaki denemem tfsi olur madem öyle :) dün cuprayla gelince hiç bi fn2 ci bişey demedi nedense.. ares görünce farklı muamele oluyor :)
göksel araban hızlıysa maşallah, bizimki de epey hızlı o zaman ;)
bu arada dünkü araba benim 2. RS'imdir.. benden sonraki sahibi de yakın arkadaşımdır.. hala cilasına kadar ellerimle yaparım..
utku göksel a.nin stoc fn2 ile bile nasil gittgni biz yakin arkadaslari iyi bilyoruz. Zaman gectkce arabalar gercekten cok hizlandi, ben bile 320hp ler oldum, arabalari bilmem ama göksel abi ve soferligi gercekten hizlidir, traktörle köyde bile rolling yapsalar ayni speclerdki traktörù tarlada 2 boy saplar yani:) mami spec misal. Hahaha
nasıl yani istanbulda dolu ares yok :eek: öyle dersen diğer para harcayan ares çilere ayıp olur içlerinde sevdiğim arkadaşlarımda var ki onlarlada denedim geçemediler. ayrıca hani SS ares hızlıydı ha :soru:
19 eylülde arkadaşlara söz verdim cila buluşmasındayım (konusu açıldı oraya yazmıştım) :( he orda olmasam da denemeye boluya gelmem et ısmarlamak problem değil sen boluya geliceksen boluya gelen istanbulada gelir gel istanbula deneyelim ben burdayım. :icon_tup: senle bi şekerpınar yaparız. ;)
bolu olayı iyi organize olursak, abuk sabuk bi dünya araç olmazsa bana uyar, ama o tarihte şuanki setup ımda olucam bir hafta daha beklerseniz en dolu fn2 ile denersiniz:D,
kadir senin aracının 19 eylüle kadar hazır olacagını varsayarakmı konusuyorsun yoksa başka rs lermi var deneyeceğimiz?
tabi bir düzeltme yapayım hemen, bizim grupla konusurum eger toplu olarak geliceksek geliriz zaten yoksa tek başıma oralara gelmem bilginiz olsun,,
Özledim eski günleri be :) Böyle tatlı sert atarlar olmasa kimse araba yapmayacak yalnız :)
Kadir üstat İstanbula geldiğinde direksiyona geçebilir miyim:soru: ***** unuttum RS' leri yürütmeyi hem hatırlamış olur pasımı atarım :rolleyes:
Gönül isterki hazır olsun ama hergün bir sıkıntı çıkıyo o yüzden net konuşamıyorum,Bs rs te benim eski aracım huyunu suyunu bilirim baturalp ile geliriz büyük ihtimal 19 olayı bayram sonrası hemen deneriz meraklar gider diye atıldı ortaya bir iki hafta sonra illaki benim araba ile gelecem Bora'ya söz verdim. birkaç hafta bekleyip fn2 ninde formunda olanla denemek tabiki daha keyifli olur:icon_tup:
bizim atarlar konunun önüne geçti, isterseniz ayrıca rs vs. fn2 konusu açalım ordan devam edelim beylerr,,
iyi bayramlar...