bıu arada isim az rastlanır türden :) benimde şahan ama ben RC'leri severim..karışıklık olmasın :) anlar o arkadaşda zamanla RC nin RC olduğunu..:icon_tup:
Printable View
Valla abi ben çok kurcalama olayında yokum bana bi egzos sesi yeter.. Rakip yüklediği kadar yüklesin sonrada geçtim desin sorun yok ama ben sadece şu RC leri kötülemelerini anlayamıyorum o kadar.. Eşek değilki bu araba kardeşim
Valla az önce koyduğunuz stock s2k vs Rc videosunu seyrettim ..Alper hocanın eski Rs kösülmüş :D gibi geldi bana neyse uzaktan yorum boş oluyo ben daa yorum yapmayım :D
gelen teşrif eden herkesle denerim sorun olmaz.misafirimiz olursunuz sonrada cayımızı kahvemizi iceriz.;)
Masallhh araçlara ,;) Rc ii yürümüş, Rs de ii gidiyoo :)
yarın bi deneyelim o zaman kanka bi kahveni içerim :D:D
RS pt52, kısalı, boşaltılmış, DRAglardA yanılmıosam Derece yapan 106YIDA gectı baska bı gun.. alper hocamda bılmıodur belkı:):)
ordayım geçen hafta allahlık gitmişiz rot balans a bi gittim lastigin biri öle yarılmışkii alper birdaha binmem dedi :D
allah korusu ndeil allah korumuş resmen alperde var fotolar yarın bir bakın offf diyorum
Aracın acemiliği var gibi geldi
RS leri savundugum yok belkide cigeri tıkanmışta olabilir RS in
RC de normal gitmiyor gibi durum karışık :D
Ama normal koşullarda RS ler 2-3 boy geçiyor
Mesela ;
http://www.youtube.com/watch?v=_fj0BJz6iJQ
burdaki gibi klasik final ;)
Birde böyle bir video var
Burda RS egzantirik yazılımlı
RC de yazılımlı
Sonuç çok net ortada ;)
http://www.youtube.com/watch?v=ML-_rLzo-K4
Özberkin JS RS şu an bende VE RS performansından birşey kaybetmedi
RC cileri beklerim herzaman ;)
clio da benim di debriyajım bitikti bide emre el frenini çekik unutmuş o kadar da söyledim çekme diye ama olsun sağlık....:)
eski videoların denemelerin hiç bir anlamı yok bence bu durumda insan rs in o kadar ek parçalar ile daha iyi gideceğini düşünüyor sadece ama bazen yanılmalar olabiliyor ki rc de bence chip ile kendine gelmiş...
iki arabayıda kullandım rc de rs de güzel arabalar maşallah ikisinede....
maşallah muti...k-prolu type r,atmosferikte son nokta 106-saxoların geçemeyeceği rs mi bu?:D şimdi aydan filizin yaptığı arabayla deneme muhabbetini çözdüm 106 yı hakkaten insan gibi sürmemişler.:heyoo:
bu vıdeoyu 206 dan bne cektım ve suan araba daha ıyı gıdıyo zaten sizin koydugunuz clio 206 videosu yanıltıcı olablir bu 206 normal bi cıplı 206 rc gıbı gitmiyorr o yuzden clio yürümüyo gibi goruneblir bukadar yüklü olmasına rağmen ;) yani bnce sizin videodaki clioda anca böle kafakafaya gider falasını beklemeuin derim.
Maşallah araçlara... RC ye 2 kere maşallah..
ben Brutal RS ile denedim 2 hafta önce.
Ankara drag da 1.olan Brutal RS we 2. olan TH700 106GTI ile beraber 3lü deneme yaptık. Maaşallah ben hiç ihtimal wermiyordum bir clio RS'in aracımı geçebileceğine ama.... :D
Kimse alınmasın yanlış anlamasın ama Şu anda Yüklü bir CLIO RS (Mesela Brutal RS) ile yürüyecek atmosferik bir 206RC göremiyorum. warsa nerde? :)
206 rc ve brutal rs hahaaaa :D:D
[QUOTE=Muti;1666209]kusura bakma yeni gordum:)
aracımda su anda yazılım kn cai eksoz timing var.bu islemler ile.:icon_tup
muti okuyup ufleyip cikio ondan bole arac=) video yaniltmasin rs yurumuyomu die.. rs cok ii yuruyen bir rs.. hatta trdeki sayili rslerden..ozellikle 200 den sonra boyle gden bir rs gormedim.. mutinin arabada bi bozukluk var fazla iyi gidio=) masallah kardesm..
Ben videolardan önce de denemelerden haberdardım..
Hüseyin ile de konuştum, RS'in şu anki sahibi..
Foruma videolarının konduğundan bile haberdar değil,
51 mm egzozdan kurtul da bişeyler çek dedim, gelir yenileri izleriz :)
muratın aracının maşallahı var binen gören bırı olarak.
2 aracada maşallah keyifle izledim valla.keşke son süratlere kadar bir video daha çekilse :)
evet konuyu yeni gördüm arkadaşlar,rs benim yani eski alper hocanın rs ve bu denemeyi ben yapmadım benim arabayı aldığım arkadaş yani buğra kullanırken yapmış,rc'de murat arkadaşımızın rc'si,şimdi araba bende mutide arkadaşımız kendisi burdanda görür ki görmesse ararım ben ;) bu akşam bi deneyelim sonucu görelim beraber :icon_tup:haa bide unutmadan benim araba hiç sökük deil ;)
şimdi herkes bişey yazmış çizmiş şunu söliyim klasik bir forum videosu olmuş biri arabayı yeni almış (buğra) diğeri arabasını bilen biri (muti) hemen tenhada denenmiş konulmuş video sadece gülerim ben buna :D neden celallendin diyen olursa şunuda diim çünki adım gibi biliyorum sonuç bu olamaz!
burdan şöle bişey diim o zaman MUTİ'ye ondan rica edeyim akşam kendisi ile ben kullanırken deneyelim bi videoda çekelim koyalım eğer müsaitse ve onada uyarsa,hatta murat'ın yanına 2,5 korna serkan ;) binsin (serkan benim arabanı giderini ii bilen bi arkadaşta ondan serkanı istiom :D)
murat gelsin gelmesin,dengim olan her arabayla denerim,denemek isteyenler HÜSEYİN ÇEVİK:0505-867-62-62 bu numaradan ulaşabilirler,amaaa bir şartla ''VİDEO ÇEKİCEZ'' ve videolar foruma konulcak,beygirine gücüne güvenen yarışçılar aranıyor :heyoo:
allah hüseyin geldi kaçın,dagılın :D
güzel bir deneme olur ama sanki rs biraz daha agır basıyor gibi