Buradaki sanırım Barışın eski RS.
Printable View
öle bidünya yok yaa egsoz yazlım cai rc egzantirikli rs i geçicek 16 sayfa olmş geç kalmışım seve seve denemek isterim bende yazılım egsoz caili rc lerle bende egzantirikte yok
bs fn2
ss rs evet haddidden fazla gidiyor filtre egzos ile ve bariz yapılı bir rs gelse ss rs tabiki geçilecek ama burada anlatılmak istenen sen aracını atmosferik olarak gırtlağa yakın yüklemişsin ve deneme videosunda 2 ye 1 denemişsiniz filtre egzoslu ss rs e en fazla açtığın 2 boy civarı
öncelikle ss te 1 kişi olsa en az 2-3 boy daha hızlanacak tesisatını söksen 1-2 boy sen hızlanacaksın aradaki fark yine 1 boy kadar olacak belkide eşitlenecek teke tek
peki hiçhesaba kattınmı bu rs chip ve egzantrik taksa neler yapacak ?
yapsa etselerle olmaz tabiki ama eğer sen yüklemişsen yüklülerle kıstas almak gerek
örneğin ss rs ile o gece teke tek olsanız ve senin aracında cai ve egzos olsa sonuç ne olurdu sence samimi olmanı istesem ?
Alican BAyramdan sonraya ayarla Dost Spec yapalım Ahmet_28 CZT - 106 da var
Kim kime dum duma
Hem seninlende hesabım bitmedi fena halde kilidim
Maaşallah araçlara. RC üzerindeki ağır 17 jantları ile mi yürüyor ? Ben şıklık açısından 17 yi güzel buluyorum ama 16 haahfi bi oz olsa daha iyi olur düşüncesindeyim.
Bu rs egzantirikmi var şimdi eger varsa ciger yok o zamn yada bir yerde hata var.
rs yururse ciğerli yurumezse bi sorun var.ama rc yuruyorsa imkansız böyle bişey olamaz böyle bi dünya yok:) niye ciğerli rs oluyorda rc olmuyormu?
peugeot ,citröen grubu yuruyorsa var bi terslik var yurumez çünkü bunlar :)
selamlar :)
maşallah araçlara çok keyifli olmuş
varmıdır istanbulda rc pazar gunu gunduz musayıt olan
hıc denemek kısmet olmadı bı deneyelıp gorelım :)
Konu çok sapmışta şunu sanırım herkez kabul ediyordur. Clio daha hafif. Jantları ufak. Gaz kelebeği mekanik. Gaz tepkisi gayet iyi. Hele hele RC'ye göre çok çok çok daha iyi. Gaz tepkisi benim tek şikayetim. Güç olarakta 165 hp ve üstü veriyorsa RS sağlıklı demektir bence stok halde. RC ise dediğim gibi daha ağır jantı büyük. He fabrika böyle yapmış diyecek bişi yok. Ama gaz kelebeği elektronik ve tepkimeler yavaş. Rollingde resmen ayarlamak gerekiyor. Yavaşlamadan başlatmak lazım arabayı. Bu dediğimi herkez anlamamıştır sanırım. Bu arada VVT sensörü arıza lambası yakmayan ve bilgisayara bağlatınca gözükmeyen bir arıza. 206 RC den direk 12-13 hp siler. Cem'e elli kere dedim değiş sensörü diye ama bana yok arıza yakmıyo yok bilgisayar göstermiyo diye değiştirmedi. Çoğu RC sahibinin bundan haberi yok mağlesef. Ayrıca o parça fabrika tarafından revizyon gördü. Yeni versiyonu takılınca araç çok değişiyor. Yazılım olarakta superchip hariç her yazılım iş görüyor galiba.