++Her renginden alırım:)
Printable View
RC ler ucuzlasın da 2-3 tane de ben alayım :D :D
Benim bildiğim egzoz CAI timing bu RC de İstanbulda olduğu zamanlarda da vardı. Ek olarak İzmirde yazılım yapılmış anladığım kadarı ile. Atmosferik arabada bu setuplarda yazılım taş çatlasa 2 bilemedin 3 boy hızlandırır.
Eski defterler bunlar ama size şunu söyliyim bu videodaki RC' nin İstanbulda 5. vitesten itibaren geçemeyip geriye düştüğü FN2 ye ben sadece CAI egzoz yazılımlı RS' imle 230 kmh lara kadar 4-5 boy açıyordum o da 5. vitesin sonlarına yaklaşmış yani RS' in en ölü vitesi oluyordu:rolleyes:. O nedenle insanlar haklı olarak Alper hocanın RS' inin üzerindeki ekstralara göre çooooook daha iyi gitmesini bekliyordu. Benim eski RS' imden farklı olarak Alper Hocanın eski RS' inde yok yok çünkü. Headersından tutun, özel bilmem kaç yüz dolarlık CAI' sine, teflon contasından headers sargısına, 4 milyar liralık Ragnotti şanzumanına, dereceli egzantriğinden özel yazılımına varıncaya kadar ;)
Yani insanların şaşırması gayet doğal. Eğer max yürürü bu ise ki ben pek zannetmiyorum, onca masraf keyfe keder yapılır mı acaba diye düşünmeden edemiyor insan malesef:confused: Kimse ortamı karıştıracak yorumlar yapmasın. Burada sıkıntı RC' nin yürümemesi değil. RS' in yürümemesi veya yürütülememesi. bir de Hüseyin denesin bakalım sonuç ne olacak. Merakla bekliyoruz.
abi hangi FN2'miş merak ettim 4-5 boy açtığın?Burdan yazmaz isen PM de atabilirsin
pm attım kardeşim.
RS çok yavaş kalmış gerçektende hele üstündeki parçalara göre.