edit
...
edit
...
Atlar Vey Irmağı'nda sulansın, güneş doğduğu yerde karşılansın!
Yarımdan hazzetmem, Tam olsun...
www.bmsport.org - www.rpmturk.com - www.b3dp.com
o 106 bozuktur bozuk![]()
MagicPerformance
MegaSquirt Engine Management Systems Technician
Ne kingler gördük güle güle öldük...
MagicPerformance
murat kardes sen nıye kırletıyosun bu konuyu bu kadar?
araban bıtınce yap bı deneme ac bı konu ne kadar geyık yapmak ıstıyosan orda yap.
ne oldu ya kara başkan diğer video nerde yanlışlıkla sildinizmi? ben geçti diye yazdım inkar etmedim ama DELİKANLI olsun herkes koyun diğerinide...
MagicPerformance
kanka seninle deneyen rs in bu konuda postu varmı hangi arkadaş? plakasınıda hatırlamıyorum hiç,,
TeamPASAOGLU
Valla ne diyim bilemedim. Konu pembe diziyi geçip xxx lere bağlamış. Her dağda dolaşan tilkinin boku neden fn2 lere bulaşıyor anlamış değilim. Ne mutluki üretimi de bitiyor. Rahatlicaktır birçok kişi.
Ukku senle denememize gelelim. Benim hatırladığım o gün seninle 2 kere denedik birinde sen diğerindede ben geçtim. Taylanda videosu vardır sanırım ordan belli oluyodur.
Bu mesajları ataşehirde tlf. da gördüm ve çok şaşırdım açıkçası. Hep haticeye bakıyosak bu işin türlü türlü kaşarlığı var sen benden daha iyi biliyosundur.Araban çipsizdi ama kasnak vardı mesela falan filan bunlar küçük detaylar....
Seni RS konusunda taktir ediyorum. Çok fazla araştırıyosun uyguluyosun deniyosun
yapıyorsun ama benim için insanların davranışları arabaların birbirlerini kaç boy geçtiklerinden çok daha önemlidir.
Allah herkesin yolunu açık beygirini bol etsin...
ewt o video işte utkunun jum FN2 ile denediği video ZS vtec ten ali ile beraber çektik.
FN2: İnjen filtre
Rs: utku yazsın...
arkadaşlar utku benim doğrudur.
bugün arkadaşımın cai hariç full stock RS'i nasıl gidiyor diye bi deneyeyim dedim... 3 tane orta susturuculu, çipsiz, 16" jantlı bi RS...
GKS ile 2 kere denedik.. ilk denemede çıkmaya başlamıştım ki önümüz doldu bıraktık, gks makaslarla devam etti, doğru di mi?
2. denemede bariz bi şekilde geç bastım ve 1 boy kadar çıktın, 2 boy hiç bi zaman olmadı.. ben zaten fn2 bi yerde gidecek diye kabul ediyorum, ama üstün olduğun süratlere o trafikte erişemedik bu bi gerçek..
Cumhur abi de sağolsun kırmadı denedi, taylan da yanındaydı ve ben tektim (tahminen 40-50 kg ağır kalmışlardır), 150 160 lara kadar kadar yan yana gittik ve 4'ün sonunda yarım boy kadar çıktım, yanlış mı gördüm?
tutunamadı gitti demişsiniz, ben değilim heralde o?
Bu kadar fanatik olmayın derim, ben hiç bi iddiası olmayan, nerdeyse full stock bi RS ne kadar gidebilir diye merak ettim ve geldim, keza fanatiği olduğum araba audi'dir, onun bile iddiasını yapmıyorum type-r geçer diyorumayrıca sizin yaptığınız işleri ve iyileştirmeleri takdir ediyorum ancak bugünkü denemelerde geçildi diye yorumladınız ya dicek hiç bişi bulamadım..
Bu arada kendi arabam olmadığı için kısa bi süre takıldım ve döndüm, arabanın sahibi arkadan başka bi arabadan izliyordu ve hiç söylediğiniz gibi şeyler anlatmadı bana, dışardan izlediği halde..
Kendi arabamda sorun vardı, yaklaşık 4 saattir otoparkta onunla uğraşıyordum, ancak çözüldü ve eve çıkabildim.. (06.23)
Evdeki hesabın çarşıya uymaması gibi bi durum söz konusu değil, ben bu kadar gitmesini beklemiyordum bile![]()
Ben hatice değil netice önemlidir demedim bunu baştan belirteyim... Tekrar okursan göreceksin..
Benim arabam senin araban kadar, yanımda adam olmasına rağmen bazı denemlerde 2-3 boy fark olacak kadar fazla bile gidebiliyor derken senin arabanın iyi gittiğini ve ona referans olduğunu yazıyorum, bu iyi bişey bence, gitmeyen bi arabayı baz alsak, onu zaten geçersin gibi yorumlar gelir, siz ters anlamışsınız..
Benim arabamda çip yoktu, clio cup krank kasnağı vardı.. bu saklanacak bişey değildi, önemsiz bilgiydi, keza yürüre katkısı olan bişey olsa insanlar yana yana peşinden koşar, hiç öyle bi malzeme değil.. hatta RS'lerin pek çoğunda cup kasnak var zaten.. servis her krank kasnağı bozulana daha sağlam diye onu takıyor, tek fark sahipleri bilmiyor
yakın arkadaşınızda, ali'de clio RS 182 var.. ve inşallah krank kasnağı bozulmaz da görmezsiniz ne olduğunu.. clio cup krank kasnağının yürürle hiç bi alakası olmayıp sağlamlıktan ötürü takıldığını o zaman da söyledim, şimdi de söyleyeyim.. sanki superchargerlı araba.. o kadar bu işin içinde olup bu kasnağa anlam yüklemenizi hiç anlamadım..
tam dediğin gibi, kişiler benim için hangi arabanın kaç boy gittiğinden çok daha önemlidir.. ben taylanı 7 8 senedir tanırım.. sizle muhabbetim epey az.. karakterinizi kişiliğinizi taylanı bildiğim kadar bilmem tabiki ama onun bile çıkıp "kim ne derse desin adam 15 liralık renoyla type-r'a tutunmuş" diyememiş olmasını beklemezdim açıkçası.. keza ben bile dalga geçiyorum esnaf arabası, reno işte ne olacak diye..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)