başarılı =)
Printable View
başarılı =)
hakketmıs .
dısko topuda bomba :D
naptı bu ya:D
Buna benzer bi kaza yaptim gecen sene bu kazanin 2 kati uzun ve 2 kati daha hizlisiydi. Ondan sonra bidaha ne makas ne bsii gerci benim yaptigim kaza bombos yolda benim kendi gazimla olmustu bi anlik dalginligima geldi. Yinede bidaha asla trafikte makasa faln girismem gercekten cahillikten baska bsii deil. Baskalarin hayatini tehlikeye atarak neyi ispatlioruz ki ?
Allah korumus
müzik techno ya geçince olay bitti zaten :D
bu gençlik,delikanlılık,cahillik yok mu?ALLAH hepimizi korusun zamanında hepimiz böyle saçmalıklar yapmışızdır.gençlerimize ders olsun ibret olsun böyle şeyler yapmasınlar
yol güzel,hava güzel,araba güzel,kızlarda güzel e taklada güzel olmalı
Allah göstermesin kimseye ne diyeyim
Cidden yazık. Evet bende yapmıyormuyum yapıyorum ama hıc bır zaman bu kadar abartmadım abartmamda cıkartıpta vıdeo cekıcek sevıyeye getırmem kesınlıkle. Makasa girmenin yerı var zamanı var sıkısırsın gırersın yol kalabalık deildir musaıttır girersin 1-2 makasa bırakırsın ama kalkarda video cekme seviyesıne getirirsen olayı allah cezasını vermıs derim yanı ...
Disko topu fırladı camdan trajikomik . Seate sağ çektikten sonra kamyona patlamamak için aniden sol yaptı o arada da takla. Müziğin devam etmesi de trajikomik olmuş.Kızdaki inlemeler efekt niyetine şarkıya. ALLAH kimseye vermesin de akıllanmışlardır inşallah.
bizim memlekette herkes ken block zaten :D
disko topu hakkiten fena olmus ...izleyenlere ibret alın mesajı veriyor resmen...
Gereksiz Bir Hareketin Sonu takla işte...ne bileyim geçmiş olsun...umarım sagdakı soldakı araclarda ve suruculerınde bırsey yoktur...ben artık boyle okuzler arabama vurursa olurda yasarsam aklını almayı dusunuyorum polis gelene kadar...
ben daha once yapmadımmı yaptım ama artık sadece önümde kıl bir memur yada koltugu en one cekılı bı bayan gorunce sınırlenınce onune gecmek ıcın yada on taraf bombossa 4 5 araba 100 le 3 serıtı kapatmıssa falan yapıyorum..
makas cok bos bısey hele kazası allah korusun boyle buyuk oluyor genelde..
neyse akıllanır artık trafık bı salodan daha kurtuldu
Zoru başarmış:D
Başka bir forumda görmüştüm bu videoyu.Yeni olan birşey sanırım.Üzücü bir durum aslında ama yapmaması gerekirdi.Makasın her türlüsüne de karşıyım.Gereksiz yapılan bir hareket.Başkalarını boş yere tehlikeye atan bir hareket.Bir ara da face'te kırmızı bir Saxo Civic HB'i çevirtmişti yolda giderken makas vs. uğruna;o aklıma geldi..Kendilerinde birşey yoktur umarım.İnşallah kendilerine bir pay da çıkarırlar hem onlar&hem de dışarıdan izleyenler vs.Burada kimse alınmasın;kimseye laf çarpıttığım yok.Ama şumakas denilen olayı hergün niceleri bilinçli&bilinçsiz yapıyor ya..Gerçekten gereksiz.Sonuçları da böyle olabiliyor..
Arkadaş büyük ihtimal acemi şöför.Attığı makaslarda makas deil zaten.Sondaki hareket çok amaçsızdı..Clio bu şakaya gelmez .Yazık yinede Allah korumuş
mat beyaz m3 çok güzelmiş 1.14teki :)
Hiç üzülmedim desem yeridir.Bile bile kaza bence makaslarken patlamak.Bende yaptım kazada yaptım kaç defa.İnsan sonunda akıllanıyor buda akıllanır :) Disko topunun geçiş sahnesnde gözümden yaş geldi gülmekten