demek hadi bakalımmmm :D gördük hadi bakalımı mallar ya :D
Printable View
demek hadi bakalımmmm :D gördük hadi bakalımı mallar ya :D
Deneyimsiz şoför kazası...
Hiç acımıyorum böylelerine iyi olmuş.Madem yüzme bilmiyorsun ağacta işin ne?
birseyler yapmaya çalışmış arkadaş ama onuda yapamamış.
iyi ders almışdır umarım.
Yolda böyle giden görünce inşallah bi yerde patlar da iner döverim diyorum şimdi kimse bana sende yapmadın mı falan demesin yaptım patladım dövdüm dayak yedim ama çoluk çocuğa karışınca anladım ne kadar yanlış oldugunu Allah affetsin
Takladan sonra kameranın açısı, müziğin girişi, ve disko topunun yuvarlanışı.. Çok başarılı olmuş. :) Bir de makas atabilseydi, taklaya kalktığına değerdi bari. :D
Şaka bir yana; makas atmayı alışkanlık haline getirmiş biri olsa hiç üzülmezdim ama belli ki şoför acemi, biraz da gaza gelmiş, onun için üzüldüm. Yine de en ucuz şekilde atlatmışlar, umarım bu kazadan bir ders çıkarırlar. Kendilerinden başkalarına zarar gelmemesi de sevindirici.
Tekrar tekrar izledim bunu kullananın kafasının güzle olma ihtimali de olabilir. İstese yapamayacağı bişi başarmış.
Allah göstermesinde kasınmıslar :D
takla olayı süperdi haaa :D
O değilde acaba seatcıda bi problem varmı ?? önüne kırıyo çünkü
koop koop kopp kopp :D
hey Allahm...
Allah akıl fikir versin....
Yazık gerçekten yazık. Gençlikteki kötü hatalar. Umarım sadece şoför değil sadece daha fazla kitle ibret almalı dikkatli davranmalı.
Seat cı sağa kırmıyor , araç kaydığı için kameradan öyle gözüküyor.
Bu arada ilk başta çalan türkçe rap şarkı nedir. Google da aradım bulamadım . Müziği güzel çalıyor da :p
belliki çocuk daha harbiden çocuk ve daha yeni kavrıyor makas nedir bilmem ne.. yanlış anlaşılmasın ama bende makas atıyorum. Kimseye de sıfır çekmiyorum! Müziği açıp triplere de girmiyorum.. Aceleyle vs illaki yapıyoruz!!
Şunuda sölemek isterim ki; videoyu izlerken 106 videosu aklıma geldi e5 de makas atıyodu hemde deli makaslar atıyodu. Eğer o adam kaza yapsa derdim ki,adam deli kullanıyor zorluyor sınırları ee olacağı belliydi. Bu amele ne sınırda makasa giriyor ne bişe.. anlamadım gitti.
Arkaya,yana kız alıp gaza basmaya benzemez bu araba kullanma işleri.. Allah böle amelelerden uzak tutsun bizleri..
kazasız belasız ve cezasız sürüşlerle,hayırlı bayramlar diliyorum
Katılıyorum;
4 gün önce falan E5 Durağı yakınlarında civic in tanponuna yapışmıştım hızımız bilimum 180kmh civic motor freni yapınca triptonik
araçla pek durma şansım olmadığı için sağa sola sert manevra yapınca yol bilgisayarında "ESP Error" diye bi yazı çıktı ufak bi vurukla atlattım kazayı ama arkadaşın dediği gibi ESP yalan bi saatden sonra devren çıkıyo 2-3 sert manevrada. zaten o yol üstünde çok kaza oluyor 6 arabanın arka arkaya zincirleme girdiğini bile görmüştüm.
okuzluk parayla degil ki. Bir de nete yuklemis. Hic bi sapa balta olmamis olmaz da belli.