bi laf daa geldi aklıma iyide olcek...
kula bela gelmez hak yazmadıkça,hak bela yazmaz kul azmadıkça...
ohh rahatladım
bi laf daa geldi aklıma iyide olcek...
kula bela gelmez hak yazmadıkça,hak bela yazmaz kul azmadıkça...
ohh rahatladım
tam sağından geçecekken seat önüne kırıyo elemanda frene basarak sağ yapıyo kamyona girmeyim diye bide sol sapıtıyo araba.
DR.ECU 207 GT
ATA MOTORSPORT
malll... clıo pıyasası düşer gibime gelıyo nasıl oldu o oleee
pasword:JDM
Takla bile atılmayı hak eder,diyorum.
Kendisine iyi bir deneyim olmuş iyiki bu esnada trafikteki başka araçların başına bir iş açmamış akıllılar.
//// PEUGEOT SPORT
Peugeot 205 Gutmann Mi-16 & LeMans İskandinavian Market
gençlik işte ..
malesef ciddi kaza geçirmeden çoğu insan nasıl kullanması gerektiğini öğrenemiyor diyecek bişey yok başkalarına bi zararları dokunmamıştır umarım ..
takla AÇMAK???bu ifade konuyu çok ilginç kılıyo bence.sadece araca yazık olmuş arkadaş aradığı heyecanı bulmuş.
Alkıslarla yasıyorum![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Şimdi yorumlara katılıyorum sert direksyon kırıp kontrolü kaybetmiş önce sağ savrulmuş sonra sola hzıla bariyerlere yan vurunce araçta basık spor bi araç değil galiba std bi araç olduğundan takla atmış bnce hızları yavaş 100 civarı allah muhafasa 150-160 olsa kurtulmazlardı bence...
Şimdi arkadaşalr ben ablamın aracını kullanıyor opel corsa 2001 175/65/14 yumuşak lastik orj yay araç otobanda geziniyor ani haretkte sağ sol yapim sol yarken araç yeni sağa gidiyor yani çook tehlikeli ama kendi 40 yanak 205 taban 5 lik spor yaylı 98 hb civicimle 4 şerit bile değiştirsem aniden çok çok zorlama yoldan çıkmaz araç aradaki fark bu bence yapmamak gerek böyle şeyler tabi...
Ya herkez ESP demişte. ESP dediğin senin virajda yada yağmurda felan işe yarar. Çünkü direksiyon açı sensörü ile beranber çalışır arabanın nereye gitmesini istediğini senin direksiyon tutuşundan anlar. Sen arka arkaya bir sürü sol sağ sol sağ yaparsan ESP'nin kafası karışır. En fazla senin için yapıcağı arka tekerin kayan tarafına doğru fren yaptırmak olur. Başkada bir faydası olmaz.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Hayda bizim siteye üye arkadaştaydı 2001 model sportmu? o zaman ben bi daha binmiyim arabaya
ben hala symboldur herhalde gözüyle bakıyorum arabaya video 7. dk dan sora yazdığı için ordan itibaren baktım biraz zaten notu orda belliydi vatandaşın. arabanın bu kadar aniden kontrolünü kaybetmesi çok aptalca ben kendi aracımla ne virajlara girip çıkıyorum hiçte dengesiz bir araba değil clio sport süspansiyonum full stock vede orta durumdaki lastiklerimle bile gayet güvenli.
edit:bi daha baktımda videoya bu vatandaşın zaten baştan beri kullanışı dengesiz ve güvensiz neyse kendilerine birşey olmamış kurtarmışlar.
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=44674
bu konudaki araba üzüldüm valla güzel arabaydı.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)