İki aracada maşallah Si ların sesleri sıkı günceli :D
Printable View
İki aracada maşallah Si ların sesleri sıkı günceli :D
bu arada benim arabanın kimle nasıl yürüyeceği hakkında hiçbi fikrim yok belki hepinizden geri kalırım beygiri bile bilmiyorum dynoya sokamadık ağırlığını bilmiyorum kantara sokmadık , deneyip görebiliriz ancak :)
Abi benim eskisehirdeki si'nin vitesleri varya mukemmel, 3'e atarken 1.vitese durur vaziyette takmis gibi oluyorum en yakin zamanda kurtulmak istiyorum bu pis durumdan, baya para harcicaz sanzumana herhalde guzelde bi exedy yaptim mi denemeye gonlum el verecek vtecle :) siir gibi oldu :D
Tamamdir kardesim, en yakin zamanda gorusmek dilegiyle, kaydettim numarani.
Someonespecial nickli kerem abide orjinal honda kaset calari olacakti, ama satmista olabilir abi..
Bir dahaki yaz koltuklari falan sokup, dislileri yaptirip, sana saplicam diyosun birazda ben eglenicem diyosun he :D
Aldim kara listeye abi, her denemede ararim artik, gunde 5 defa :D
Istanbul'a geliyorsun bana ugramadan gidiyorsun ayip be, eg senfonisi yaptim bak kulaklarina :D
Insallah satilmazda bi turbolarsin, typera geciceksin sanirim ama ben olsam vti satip typer almazdim, ek vti gorunumu hicbir aracta yok :)
yok canım benim kimseyle iddam yok öyle. yalan olmasın birisiyle var ama o da abim sayılır biz hep böyle şakalaşır kızar kendi kendimzi yeriz. her akşam roll. yapacak ne zamanım var nede onu geçeyim buna saplayayım derken harcayacak bütçem. cillop gibi koltuklarımı söküp sana vermem için gaz veriyorsun ama yemezler :D sen bence fazla sıkıştırma kendini ve şu vites olayını hallet senin yerinde olsam bırak roll yapmayı kontağı bile açmam. seviyorum ben arabamı :D
vay vay neler oluyormuş orda bakalım yahu az kaldı gelicem benım araba az geri kalıyor anlamadm vtec in 3 boy gerisindeyim bir ilerletemedim ya benzım mı yetmıyor anlamadım araba yıgılıp kalıyor. pazartesi wideband baglayım görücez yakıtın ne durumda oldugunu anasını sataym ya arabalar hep ince küçük ayrıntılarla yürüyor.
arabalarınızın ayarlarını hep kontrol ettırın bozulmalar oluyor bilinki birgun gecilirsenız ayarlarnı kontrol etttdıkten sonra gecebilirsınız belki ....:)
bana gözü dikmeyesin samet :D maşallah allah kaza bela vermesin
güzel bir gündü :)
Kadir mutlaka ayarlarinda bisi var abi yoksa kafa kafaya gitmen lazimdi en azindan cunku o speclerle olmasi gereken bence bu ve benim beklentim cok fazla senden cidden, cok iyi doldurmussun bence yuruceksin bak gor sen, acikcasi ben beni geciceginden bu speclerle eminim ama denicez nasil olsa :)
Baski balatanida kontrol ettir, eger vitese attiginda araba yigilip kaliyorsa mutlaka bir sanzumani kontrol ettir.
Ne zaman geliyorsun sen? Ozledik seni yav :)
Kanka kac gundur seni ariyorum, su egzoz headers ise yaramis mi bi deneyelim diye kaileye almiyosun artik bizi, benzin ben alirim la :rolleyes:
Kanka hosgeldin foruma, evet dogumgununude boyle kutladik yazarsin listeye :)
crx vaaaaaa
maşallah güzel denemeler olmuş.......
samet maşallah güzel denemeler olmuş.....
Arkadaşlar gerçekten güzel denemeler olmuş. İkisinede maaşallah diyelim.
denemeler iyi olmus timur abinin araba gercekten beklenti dısı yürüyo ciğerler sağlam ne pasif icici nede icici yani :D cok bekledim bi video da timurun arabasından cekilsin fzg nin dıştan görünüsü olsun die unuttunuzmu nabtınız :D iki aracada maşşallahh gercekten kilo farkına göre fzg de iyi ve cigerli gidiyo yani dedigim gibi tek eksik timurun arabasından cekilmiş bi videonun olmaması geri kalan hersey güzel bide damdiridu şarkısının olduğu video beni bitirdi şarkıdan ötürü :D