iste gelirsen yavasmı hızlımı görürüz o zaman ok???
Printable View
Cok tesekkurler sagolun.
Osman abi aramizda senide gormek istiyorum, tesekkurler.
Abi en yakin zamanda sende ol aramizda. :)
Demekki timur abinin arabasini bi tek ciger diyen ben degilmisim, bu speclerle deli gibi gidiyor :)
Heheh timur abinin arabasindanda video var onuda koyucam, ama videolar baya kalitesiz..
Sarkilar baya guzel dimi, cok ugrastim boyle sarkilarla videolarin ilgi cekmesi icin :D
Son noktayi koymussun yeminle Tolga abi, goster senin inciyi. :D
Nikomedia problemlerimiz hallolsun seni aramizda karsilamak isteriz. :)
Senin araba masallah sira disi olacak zaten :D
kafam güzel ararsan beni bende kaale almam tabi anoktaq :D :D
Ayhan, aslında benim araçtan çekilmiş videolar da var da Samet koymaya fırsat bulamamış. Koyacak inşallah en yakın zamanda. Bu arada sana da bilenen olmuş kurtul şu alçılarından da seni de görelim aramızda. Bu arada seninle konuştuğumuz olayı sorarsan en yakın zamanda ay sonunda halledelim çıksın aradan.
saol Mayk, sen de gelseydin daha güzel olacaktı ama bidahaki sefere inşallah. seninle hiç 5 i göremedik bu güne kadar. Gerçi ara boru ve son susturucum yok ama içimde bir ümit bir kıpırtı var sana karşı. Geçilirsem zaten bahane hazır. hehehe :D canım benim seviyorum ben Hakan abimi. :D
samet maşallah kardesım araba dun aksamda konustugumuz gibi beklentilerinin dışında cok guzel yürüyor
maşallah araçlara..
abi alcıyı dayanamadım cıkardım simdi de ayak felaket daha 2-3 hafta kendine gelmez gibi duruyo.buarada si ları kimse hafife almasın suana kadar 4 vtecle denedim gecen olmadı. arabalarda ceset torbası değildi...
samet ne kota düşmanı adamsın yaa deneme 15 saniye video 1 dk :D
saka bi yana maşallah araçların ikisinede cok güzel denemeler olmus
İki aracada masallah :D
eheheuhe iyi uykudan uyandiriyimde seni gor :D
Koyicam abi bugun yarin is yerinde birkac problem var ilgilenemedim cok.
sagolasin ergin cok tesekkur ederim kardesim daha iyileri senin olsun insallah.
tesekkurler
Ayhan tahmin edebiliyorum aracinin nasil yurudugunu helal olsun boyle si'lere diyorum, supercharger tak s2000le yuru :)
hahahah maksat goz boyamak evren :D muzikler nasil ama? ozenle sectim repertuarimdan :)
kanka sen neden bu kadar gec kaldin bu konuyu gormek icin anlamadim, yapilir mi yani bu, yandaslik bu mu yani, bu kadar mi dustuk yani :hahaha:
Maşallah araçlara
maşallah demek lazım 2 eg'ye de,eğlenceli zewkli denemeler olmuş
http://www.streetfire.net/video/4dr-...vi_2079363.htm
Arkadaslar buda Timur abinin aracindan cekilen goruntuler, keyifli seyirler..